Vetélés volt? (többi lenn)
Csütörtökön volt kerek 6 hete, hogy megvolt a menstruációm, épp aznap akartam venni tesztet (eddig mindig csalódtam, és azért akartam ilyen későn venni), de még aznap megjött. Aznap és másnap nagyon begörcsölt a hasam és valami kipottyant belőlem a wc-ben, és (nem tudom szebben írni bocsánat) húsdarabkák jöttek még aznap. Clostilbegyt-et szedtem, a doki 2 db 10 mm-es tüszőt látott, utána 2 nappal később ovuláltam. Nem hiszem, hogy sokkal nagyobb lett volna a petesejt, de 30 nap helyett 46 napra jött meg.
Tapasztalt már valaki ilyet vagy hasonlót?
Sajnálom:-(
Lehet jobb lett volna,ha tesztelsz,mert akkor most biztosabban tudnád mi lehetett.Bár lehet meg halvanyan ma is mutatna a teszt,ha baba volt,mert a hcg lassan ürül ki.
En is szedtem mar többször clostylt,annak alapból nincs semmilyen ilyen velejárója...
Ha teszteltem volna és pozitív lett volna most még jobban össze lennék roppanva. Így is nehéz :(
Annyira szeretnénk már babát. Most pár hónap gyógyszer mentes szünet következik, aztán reménykedünk tovább!
Remélem minél hamarabb babánk lesz lányok!!! Kitartás!
Köszönöm szépen! :)
Még néha egy jó szó is sokat jelent másoktól.
Fél éve ugyanigy jártam. Énis elvetéltem, 5 napot késett a mensim, negyedik nap pozi teszt, másnap éjjel ellepett a vér :(
Mielőbbi babásodást Nektek!
3 gyerekes anyuka
Köszönöm szépen! Aranyosak vagytok!
Nagyon sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!