Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vetélés volt? (többi lenn)

Vetélés volt? (többi lenn)

Figyelt kérdés

Csütörtökön volt kerek 6 hete, hogy megvolt a menstruációm, épp aznap akartam venni tesztet (eddig mindig csalódtam, és azért akartam ilyen későn venni), de még aznap megjött. Aznap és másnap nagyon begörcsölt a hasam és valami kipottyant belőlem a wc-ben, és (nem tudom szebben írni bocsánat) húsdarabkák jöttek még aznap. Clostilbegyt-et szedtem, a doki 2 db 10 mm-es tüszőt látott, utána 2 nappal később ovuláltam. Nem hiszem, hogy sokkal nagyobb lett volna a petesejt, de 30 nap helyett 46 napra jött meg.

Tapasztalt már valaki ilyet vagy hasonlót?

2014. okt. 13. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
én akkor tapasztaltam ugyan ezt, amikor 7 hetesen elvetéltem! :(
2014. okt. 13. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom:-(

Lehet jobb lett volna,ha tesztelsz,mert akkor most biztosabban tudnád mi lehetett.Bár lehet meg halvanyan ma is mutatna a teszt,ha baba volt,mert a hcg lassan ürül ki.

En is szedtem mar többször clostylt,annak alapból nincs semmilyen ilyen velejárója...

2014. okt. 13. 13:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Ha teszteltem volna és pozitív lett volna most még jobban össze lennék roppanva. Így is nehéz :(

Annyira szeretnénk már babát. Most pár hónap gyógyszer mentes szünet következik, aztán reménykedünk tovább!

Remélem minél hamarabb babánk lesz lányok!!! Kitartás!

2014. okt. 13. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
1.voltam!kitartás neked is, ne add fel! :)
2014. okt. 13. 13:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Még néha egy jó szó is sokat jelent másoktól.

2014. okt. 13. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Fél éve ugyanigy jártam. Énis elvetéltem, 5 napot késett a mensim, negyedik nap pozi teszt, másnap éjjel ellepett a vér :(

Mielőbbi babásodást Nektek!

3 gyerekes anyuka

2014. okt. 13. 14:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Aranyosak vagytok!

Nagyon sajnálom :(

2014. okt. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!