Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a velemenyetek errol a...

Mi a velemenyetek errol a tesztrol? Van remeny? Kepfeltoltes.hu/view/141013/1238544002image_www.kepfeltoltes .hu_. Jpg kepfeltoltes.hu/view/141013/168084354image_www.kepfeltoltes. hu_. Jpg

Figyelt kérdés
Terhessegi teszt, szellemcsik, halvany pozi
2014. okt. 13. 10:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én nem látok jól...de én még mindig látom a halvány 2. csíkot. Szerintem 2 nap múlva tesztelj újra, reggeli első vizeletből. Ha pozitív, akkor 2 nap múlva már egyértelmű lesz.
2014. okt. 15. 11:15
 32/66 anonim ***** válasza:
Én is látok ott 2 csíkot. Viszont! Tényleg abszolút feleslegesen gyötröd magad, ha csütörtökre nem várod, korai a tesztelgetés. Várj legalább 1-2 napot és akkor meglátod mi lesz.
2014. okt. 15. 12:08
 33/66 anonim ***** válasza:
En picit erosebbnek latom, DE vedd ugy hogy negativ es max lesz nagy oromkodes ha megis terhes vagy 😊 drukkolok
2014. okt. 15. 14:17
 34/66 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat:)

A csikot neznem akkor meg talan remenykednek... Sokat olvastam a szellemcsikrol meg a szaradasi csikrol szerintem ez lesz az.. Idon tul jelent meg es eleg hamar halvanyult is...

Szoval nem tudom milyen ez a szellemcsik vagy szaradasi csik de ha pozi lenne ez a teszt akkor megmaradt volna erosen vagy elobb kijott volna a masodik csik:(

Bar en is ugy lattom, hogy egyre erosebb a masodik csik...

Szoval passz...:(

2014. okt. 15. 14:33
 35/66 A kérdező kommentje:
Ja es koszonom a drukkot:))))
2014. okt. 15. 14:34
 36/66 anonim ***** válasza:
Erősödött nyugi.halk gratula
2014. okt. 15. 20:59
 37/66 anonim ***** válasza:
Még mindig azt mondom szellemcsík. Sok ilyen tesztet csináltam. De kívánom hogy hamar teherbe ess!
2014. okt. 15. 21:52
 38/66 A kérdező kommentje:

Kedves utolso! A szellemcsik minden szogbol jol lathato vagy csak ha jol megnezed vagy a feny fele forditod?

Bocsi a kerdesert csak annyira izgat ez a szellemcsik hihetetlen, hogy ilyet produkal a teszt! Soha nem volt meg szellemcsikos tesztem...

Mint irtam kb 1 ora utan hirtelen megjelent a csik nagyon erosen latszott barhogy forditottam ( a szinet nem tudtam kivenni inkabb szurke mint rozsaszin ) de kb 15 perc es szinte mar alig lehetet latni.

2014. okt. 15. 23:15
 39/66 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek szellemcsíkok. Minden szögből tök jól látszanak, fotózni lehet és negatívban is látszanak. Nem időn belül jönnek ki és teljesen száradást követően a legtöbb esetben nyomtalanul eltűnnek. A színét nem tudod pontosan kivenni, de végül is inkább szürkésnek mondható, de van hogy barnásnak látom. A legtöbb one step ilyen lesz.

Ha halványan is de pozitív lesz így néznek ki:

[link]

Ez időn belül néz ki így.

[link]

Ezek száradás utáni képek, tehát nem tűnnek el a tesztről.

Remélem tudtam segíteni, mielőbbi babát kívánok!!!

2014. okt. 16. 06:27
 40/66 anonim ***** válasza:

Itt egy halvány pozitív teszt! Én azt hittem hogy nincs baba, elég távol vannak egymástól a csíkok. De a két csík itt játszik mellettem, 20 hónapos :)

[link]

és itt egy másik is:

[link]

2014. okt. 16. 07:53
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!