Mennyi esely van arra hogy a menzeszem 4-dik napjan teherbe essek?
Figyelt kérdés
Tegnap este ugy ereztuk hogy nem volt sikeres a megszakitas! Amugy mar nem is vereztem csak valami barnas folyasom volt az is nagyon gyengen! Szerintetek lehetseges vagy mostanabn jart igy valaki? Amugy nem lenne gond egy babo csak nem terveztuk. 22\L2014. okt. 13. 09:44
1/5 anonim válasza:
Kevés az esély rá, de bármikor előfordulhat peteérés, akár egy orgazmustól is, így én azt ajánlanám, hogy védekezzetek ezeken a napokon, még ha után gyógyszert szedsz is.
2/5 anonim válasza:
Akarmikor lrhet peteeresed, ugyhogy ugyanannyi esely van ra mint a tobbi napon. Azt ugye tudod.h a.megszakitasos vedekezes atz igazabol nem vedekezes??
3/5 A kérdező kommentje:
Mi mar 4 eve igy vedekezunk mindig csak most tenyleg azt ereztuk hogy nem ugy jott ossze mivel hogy eltorott a karja es nem volt olyan gyors mint maskor!
2014. okt. 13. 14:46
4/5 anonim válasza:
De azért előváladékról így 22 évesen már hallottatok, ugye??
5/5 A kérdező kommentje:
Igen de abban nagyon keves eletkepes spermium van. Altalaban aki igy esett teherbe az vagy annak koszonheto hogy a ket aktus kozott keves idot tartottak es a spermiumok az elovalladekkal bekerultek, vagy nem vette ki idoben de azt allitja hogy igen. Nekem tobb nogyogyasz is azt mondta hogy az elovalladektol majdhogynem lehetettlen teherbe esni.
2014. okt. 13. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!