Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoptatás alatt akkor is...

Szoptatás alatt akkor is teherbe lehet esni, ha szülés után még nem jött meg egyszer sem a menzeszem? Többi lent.

Figyelt kérdés
9 hónapos a kislányom, intenzíven napi 4x szoptatom. Mensim még nem volt a szülés óta, viszont pár napja vmi mozog a hasamban. És pár hete nagyon kemény a székletem, és ez a korábbi terhességem alatt is így volt. Létezik, hogy terhes vagyok? Persze, csinálok majd tesztet, de még nem jutok el a patikába..

2013. szept. 30. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Létezhet, nekem így jött a második, 8 hós volt a kisfiam akkor, és még szoptattam.

A teszt majd biztosat mond, majd megírod az eredményt?

2013. szept. 30. 14:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, hiszen az első peteérésnél is megtermékenyülhet, és beágyazódhat, akkor nincs menzesz, mert kimarad az első, ami megjönne.

Mindenképp tesztelj!

2013. szept. 30. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges. Csinálj tesztet.

Hogyan védekeztetek?

2013. szept. 30. 14:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze, mindenképp megírom mizu. Óvszerrel, de sztem nem a legelejétől...
2013. szept. 30. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
A peteérés megelőzheti az első vérzést, és akkor igen. (Van, akinek vérzéssel indul a ciklusa, és csak utána lesz peteérése is)
2013. szept. 30. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sem véreztem a 2 gyerekem között. 6 hós volt a lányom, mikor a fiammal teherbe estem.
2013. szept. 30. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:
csináltál tesztet?
2013. okt. 1. 12:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem voltam azóta netközelben. Csináltam, nem vagyok várandós. Sima bélmozgás lehetett.. Köszönöm mindenkinek!
2013. okt. 10. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!