Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesseg vagy valami mas...

Terhesseg vagy valami mas alhat a hatterben?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kerdesem hogy voltatok e mar hasonlo helyzetbe , es hogy mi volt az oka...paromal ovulacio elott 3 nappal voltunk egyutt ( vedekezes nelkul) ra 8-10 napra hol a bal hol a jobb petefeszkembe szurkalast alhasamban pedig enyhe gorcsoket. Estere el is mult a fajdogalas...27-28 napos a ciklusom . most viszon tegnap kellet volna megjonnie...eddig olyan mintha minden egyes pisilesnel meg akarna jonni de semmi...aggodom mert ha nem terhesseg akkor mi lehet az oka meg? Varom valaszaitokat...
2014. okt. 11. 19:03
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja es az elobb elfelejtettem hogy sokat kell pisilnem ...par cseppeket is akar de mindig erzem hogy kell..
2014. okt. 11. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
miért nem tesztelsz?
2014. okt. 11. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia,jó volna ha tesztelnél,mert én is hasonlókat érzek,mint te!!! nekem most van a beágyazódás környéke ( 7.dpo) és kíváncsi lennék milyen lesz a teszted! nem kell már az első reggeli pisit megvárnod! nagyon gyanúsak a tüneteid :) drukkolok és írj!!!
2014. okt. 11. 22:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Ma meg melozom holnap veszek tesztet akkor es meg probalom delutan es egyet hetfon reggel ha addigsemjon meg. Koszonom valaszotokat
2014. okt. 11. 22:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerettem volna holnap trsztelni de szerintem felesleges. Ha delutan par csepp barna folyas most meg egy ket csep rozsaazines. Ugy hogy reggelre biztos megjon :(
2014. okt. 12. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:
szia,remélem nem jött meg? neked így szokott kezdődni? mi lett mára???
2014. okt. 13. 13:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Hat meg mindig olyan rozsaszines ..:/ de kivancsisagbol ma csinaltam egy tesztet...negativ :( sosem szokott igy kezdodni...ha jon akkot sok es piros nem pedig rozsaszin...:( de sebaj...majd ebben ahonapba ujra pptobaljuk..:)
2014. okt. 13. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Értelek. mára valami???
2014. okt. 14. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!