3 napja késik a mensim, terhesség van a háttérben?
Lehetséges, tesztelj holnap reggel :)
Nekem is késik, de semmi, negatív lett a teszt, de én görcsölgetek is rendesen, biztos megjön hamarosan. Nekem szerintem ez a rohadt meleg tesz be, megviseli a szervezetem, tuti azért késik.
2014. jún. 12. 10:29
2/30 A kérdező kommentje:
Én a stresszes környezetre gondolok, de nagyon ritka, mikor késik. Van hogy rám jön a hányinger, a szédülés. Úgy érzem, mintha keményedne a hasam is. Lehet, hogy már beképzelem magamnak?
Ugyanaz vagyok. Nekem atombiztos 26 napos ciklusaim vannak, képzelheted hogy megörültem amikor nem jött meg de a teszten semmi :( Reménykedek ezerrel csak nem tudom minek, amikor ugyanúgy érzem magam mint minden megjött előtt :(
Tesztelj holnap, azatuti. Drukkolok neked, legalább másoknak jöjjön össze, ha már nekem nem :)
2014. jún. 12. 11:07
4/30 A kérdező kommentje:
Tudod, hogy a terhesség előjelei között benne van az is, hogy olyan érzésed van, mintha meg akarna jönni. Te is reménykedhetsz még. Majd szomorkodj utána, ha megjött. Addig is fel a fejjel!!! :) Szurkolok én is neked!!!
Köszi :)) Nem szomorkodom, csak nem élem bele nagyon magam, hogy ne csalódjak akkorát :) Megvárom az egy hetet a nemvárttól és majd akkor tesztelek, akkor már csak kellene lennie valaminek.
2014. jún. 12. 11:15
6/30 A kérdező kommentje:
Én sem akarom bele élni magamat, de félig már bele éltem. :/
Ez szerintem mindenkinél így van. Nekem közben megjött, hurrá, szép piros, szóval nincs több remény :) Nem baj, újabb hónap újabb esélyek, nem adom fel. Éreztem én amúgy, mert nekem tényleg semmi jele nem volt. Neked drukkolok, te legalább érzel valamit :)) Ha mégse jönne össze, akkor ne keseredj el, mindig van esély csak sosem szabad feladni :)
2014. jún. 12. 12:01
8/30 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓÓÓóóóóó, sajnálom!!!!! Így igaz, új hónap, új remények!! Szorítok! Még nekem is megjöhet, de a remény hal meg utoljára. Szóval... még várok! :)
Figyi, én csak a sajátomat írom le. Ugyanígy voltam előző hónapban..napokat késett , csináltam vagy 8 tesztet ez alatt a pár nap alatt, mind negativ, végül megjött. Én is félig beleéltem magam,emig nem jött meg, itt böngésztem, hogy volt e valaki így, de terhes volt. Csak magamat idegesítettem, mikor megjött.
Most nemvárt előtt 4 nappal teszteltem a szokatlan mellfájdalom miatt, és eddig úgy néz ki, pozitív :)
2014. jún. 12. 13:55
Ne add fel,még lehet valami:-)most én is kételyek között vagyok,mert a fogi tabi alatt is és abba ahagyása utan egész 2honappal ezelöttig 28napra jött meg.viszont azért irtam h 2ho ezelöttig mert mar 2xer 21napra jött meg,most megvagyok zavarodva:-)nemtudom mikorra ne várjam:-)21napra szamolva tegnap kelett volna,de még semmi.egy héttel elötte voltegy. Apró borsoszem barnas valami,azóta csak a hasam fájt,azt hittem megjön,de nem.mára csak a melleim érzékenyek kicsit nehezek:-)de én se merek tesztelni,megvarom a 28 napra számolt idöpontot:-)mindenkinek drukkolok!:-)
2014. jún. 12. 15:23
Kapcsolódó kérdések: