3 napja késik a mensim, terhesség van a háttérben?
Figyelt kérdés
3 napja nem jött meg, nem érzek semmit. Néha mintha meg akarna jönni, de nem. Csináltam tesztet, negatív. (Nem reggeli elsőt!) Ma úgy éreztem megjött, de csak folyásom volt.2014. jún. 12. 10:25
11/30 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy azon kívül, hogy néha fájdogál a hasam, hányingerem van nem érzek semmit. A mellem nem fáj. Sajnálnám, ha megjönne, mert régóta vágyok babára, de van egy sanda gyanúm, hogy a front is betesz. :(
2014. jún. 12. 20:56
12/30 anonim válasza:
Ne is gondolj rá:-)tudom nehéz ismerös:-(de probalj meg masra gondolni:-)
13/30 A kérdező kommentje:
Ha reggelig nem jön meg, teszteljek egyet?
2014. jún. 12. 21:22
14/30 A kérdező kommentje:
Holnap már a 32. napban leszek. Idegőrlő!!! :(
2014. jún. 12. 21:26
16/30 A kérdező kommentje:
És ha negatív???? Én már nem tudom mit csináljak.
2014. jún. 12. 21:27
17/30 anonim válasza:
Nem szabad el keseredni csak pozitivan.akkor a köv ho a tiéd:-)mióta is vagytok rajta?
18/30 anonim válasza:
9-es vagyok. Ha negativ, akkor következő hónap. Nem fogom azt írni, ha negativ a teszt, attól még lehetsz terhes, mert én pl. ebben ringattam magam, aztán megjött. Valamelyik teszt minimum nem várt napján így is úgy is, lehet halványan, de mutatja azt a pozit. Legalábbis ezt tapasztaltam, több hónap negativ tesztelés után.
Bár vannak, akik azt írják, nekik nem mutatta és mégis babásak voltak, de ők vannak kevesebben..remélem te is így leszel, és baba lesz :)
20/30 A kérdező kommentje:
Negatív! Mensinek semmi jele.
2014. jún. 13. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!