Volt már valakinek ciszta miatt pozitív terhességi tesztje? Többi lent!
Figyelt kérdés
Évek óta próbálkozunk a babával, több sikertelen inszemináció és egy sikertelen lombik után. (A lombik májusban volt) Ma 3 erős pozitívat teszteltem. A lombik után az ultrahang cisztát mutatott ki (3,5cm). Azóta nem voltam nőgyógyásznál, mivel további vizsgálati eredményeket kér, és az egyik vizsgálatra november 14-re kaptam időpontot, utána kellett volna visszamennem az eredményekkel. A lombik óta diétázom és lefogytam 10 kg-ot. Máskor is késett már, de pár napja elég rosszul érzem magam, fáradékony vagyok, és émelygek. Naponta többször is , a hasam feszít, a melleim fájnak. Ma meggondoltam és csináltam tesztet. Nem hittem a szememnek. 3 teszt is erős pozitívat mutatott. Vajon tényleg terhes lehetek? a hőm 37,5. igaz a lombik óta nem mérem a hőmet, de nem szokott ilyen magas lenni. Alig bírom kivárni a hétfőt, hogy mehessek az orvoshoz! Szerintetek ciszta vagy baba lehet?2014. okt. 11. 13:51
12/20 anonim válasza:
Úr isten ez gyönyörű szép pozitiv!!
Ez nm ciszta te babát vársz! :-)
GRATULÁLOK!! :-D
13/20 anonim válasza:
Biztos terhes vagy. Én mindig televoltam cisztával. Csak akkor mutatott pozit a teszt mikor babás voltam. Gratulálok és sok boldogságot nektek!
14/20 A kérdező kommentje:
Voltam ma UH-on és tényleg ott a baba! :) El sem hiszem. Már pulzált a kis szive is. :)
2014. okt. 14. 12:10
15/20 emmatibi válasza:
Olyan jó ilyen sztorikat olvasni!!! Gratulálok!! :)
16/20 anonim válasza:
Gratulálok Anyuka! Olyan jó olvasni ezt az örömhírt! Megkönnyeztem a történeted... Jó egészséget, boldog babavárást!!!!
17/20 anonim válasza:
Ezek gyönyörű terhességi tesztek! Gratulálok!!! :)
18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek! :) Remélem mindenkinek ilyen örömben lesz része aki hasonló cipőben jár! :)
2014. okt. 14. 18:38
19/20 anonim válasza:
Olvastam a történetedet. Gratulálok, és nagyon örülök nektek. Én is egyébként 6 hetes terhes vagyok, de én még nem voltam orvosnál, mert csak jövő hét keddre kaptam időpontot. Te hány hetes vagy?
20/20 A kérdező kommentje:
Szia! 6 hetes vagyok elvileg. :) Nekem is 30.-án kell mennem legközelebb. Akkor már lesz szívhang is, Már alig várom. :)
Gratulálok Nektek a babához. :)
2014. okt. 15. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!