Mennyi az esélye annak, hogy egy teszt pozitív és ciszta van a háttérben? Akkor mennyire halvány vagy erős a teszt?
Nekem volt cisztám,es a dokim azt mondta mikor mentem 3evre ra egy pozi teszttel a kezembe"amit sztem ciszta okozott",hogy ilyen nincsen.Attol nem lesz pozi egy teszt!
En is babat vártam akkor!
(Halkan) gratulalok!
sokszor volt cisztám, de nem volt tőle erős pozitív tesztem!
Anyuci vagy, gratulálok!!!!!!
Második lányomnál volt (számomra) nehéz teherbe esnem. Az első lányunk szinte "ránézésre" megfogant. A második "csak" a 4. hónapra jött össze. De akkor már kértem előtte teljes kivizsgálást, stb.. Mire mentem vissza a leletekkel, kiderült (előtte 2 nappal), hogy terhes vagyok.
Én rögtön kérdeztem a dokit, hogy lehet-e ciszta a háttérben és amiatt lett pozitív a teszt (igen halvány volt)?! Azt mondta, hogy kizárt, ilyen nem létezik. Ez csak mende - monda. Ezután megmutatta a kis "cisztámat" és visszahívott 3 héttel később. Akkor már szívhang is volt és onnantól kezdve kezelte élő magzatnak, terhességnek.
Szia, nekem 1 hónapja derült ki, hogy 4 darab cisztám volt a két petefészkemben összesen, ráadásul jó nagyok, a legkisebb 4, a legnagyobb 6 centi. Úgy derült ki, hogy elkezdtek kifakadni, és kórházba kerültem, de legalább már nincsenek :)
Próbálkoztunk egész nyáron, és egyszer sem teszteltem pozit, pedig ezek azért tényleg nagy ciszták voltak, ha ezektől nem lesz pozi a teszt, akkor semmitől.
Gratulálok, babád lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!