Szerintetek mikor volt a peteérésem?
Nem tudom az ovutesztnek vagy a hőmnek higgyek.Igaz a hőm csak ma reggel ment feljebb így értelemszerűen a hőleesés lenne a peteérés viszont a pozi ovuteszt előtti napon barna pecsételésem volt (csak a wc papíron láttam) + 2 napig iszonyatosan görcsöltem ami a pozi ovuteszt után elmúlt.
32 naposak a ciklusaim és elméletileg 18-ra nem várom.
Köszönöm a választ.Igazából az volt Nekem is a sanszosabb nem pedig a pozi ovutesztes.Már csak abban reménykedek jókor voltunk együtt :).
Szívesen várom mások válaszát is :)
1-es vagyok.
Annyival még kiegészíteném, hogy reméljük, hogy fennmarad a hő, mert ugye majd az igazolja a pete kilökődést, és akkor is utólag.
Szerintem megvolt a tüszőrepedés is mert azóta nem érzem azokat a tüneteket mint előtte (vizes folyás,folyamatos hasfájás) viszont azóta van mellfeszülés meg hátfájás (habár ez a munkám miatt van).
Ha szépen fent marad a hőm akkor szerintem 14-én tesztelek (DPO. 11.).
Egy érdekesség számomra viszont,hogy eddig tüszőrepedés után egyből felment a hőm most meg csak 4-dik napra ment fel:)
Tudom,hogy minden ciklus más,de ez peteérés után különbözik a többitől...egy időben én is rögeszmésen hőmérőztem,de leraktam.2 hónapja kezdtem el újra.
Egységesen azóta is fent van a hőm 36,8-on úgyhogy remélem baba miatt más ez a görbe mint a többi :).
Ha esetleg érdekel majd megírom mi lett ennek a ciklusnak a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!