Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítene valaki kiszámolni,...

Segítene valaki kiszámolni, hogy mikor van a peteérésem? Mikor legyünk együtt?

Figyelt kérdés
Általában 26,27 naposak a ciklusaim. Az utolsó menstruációm időpontja 2014.09.23. volt. Melyik napon, vagy napokon legyünk együtt a férjemmel? Eddig mindig a 14. napon voltunk és nem jött össze. Köszönöm előre is a segítséget!
2014. okt. 1. 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:
13-14. nap tökéletes, kitartás! :)
2014. okt. 1. 00:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez a pont 14 nap a ciklus utani szamitas nem teljesen egyėrtelmü van akinek kozvetlen a a ciklus elott van peteėrese ezt hivjak kėsöi peteėrės van akinek 16 18. Napon van. Tehat ezt pontosan nem lehet megallapitani a ciklus alapjàn. Az lehet isten ne adja hogy nincs peteresed inkabb legyel a parodal akkor amikor megkivanjatok egymàst,es ha 1 ev utan nem jon ossze akkor orvos. De az is lehet hogy valoban a ciklusod a 14. Napon van csak annyira ra gorcsolsz a dologra hogy nem jon ossze:( inkabb ne szamolgasd hogy mikor legyetek egyutt hidd el többre mėsz:)sok sikert kivanok neked es a legkozelebbi kerdesed ez legyen:jol làttom hogy pozit teszteltem:)))
2014. okt. 1. 00:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Vezesd a hődet, abból jól látszik, hogy mikor ovulálsz! Ezt így sajnos nem lehet tudni, ahogy az előttem szóló is írta. Vagy, ami talán még pontosabb, ha ovulációs tesztet használsz. Sok szerencsét
2014. okt. 1. 06:59
 4/9 anonim ***** válasza:

kalkulátor szerint, ha minden tankönyvszerűen megy:

Kicsit fogékony, esély lányra:2012.10.02.

Közepesen fogékony, esély fiúra:2012.10.03.

Nagyon fogékony, esély fiúra:2012.10.04.

Ovuláció:2012.10.05.

Első terhességi teszt:2012.10.15.

Következő menstruációs ciklus:2012.10.19.

De egyéni eltérések vannak, bármikor máskor lehet a valóságban

2014. okt. 1. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
bocs, természetesen 2014-es dátumokkal, még egy régi volt nálam beállítva :)
2014. okt. 1. 09:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is 26-27 naposak a ciklusaim. és nekem is 23-án jött meg. :)

szerintem a 10.naptól legyetek együtt . mi minden nap együtt voltunk, három napon át és terhes is lettem.

most ovu előtt kell együtt lennünk,mert kislányt szeretnénk.

így csütörtök vagy pénteken összebújunk. hétfőre várom az ovulációmat.

14.nap már késő szerintem a rövidebb ciklusod miatt!

ovu tesztet nem akarsz használni?

2014. okt. 1. 13:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából harmadik baba projekt. Idáig mindig pontosan 28 napos volt a ciklusom és orvos nézte, hogy 14. napon volt tüszőrepedés. Nagyon gyorsan összejöttek eddig a gyerekek, de most nem. Ezért gondoltam, hogy lehet változott a nap. Ovu tesztet csinálok, és a 15. nap halványodik. Ez azt is jelentheti, hogy még mindig a 14. nap a tüszőrepedés napja? ÚGy gondoltuk, hogy 13 és 14. nap leszünk együtt. Jó szerintetek?
2014. okt. 1. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. nekem is azelőtt 28 napos ciklusaim voltak. szintén harmadik baba és az első kettő könnyen összejött.

mi most próbálkozunk először.

legyetek együtt akkor a 12-13-14.napon.

2014. okt. 1. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:

megint utolsó. ha a 15.napon halványodik,akkor a 16.nap a negatív igaz?

akkor viszont kései peteérésed van.

15-16.napon lennék együtt a párommal.

2014. okt. 1. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!