Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jan.12. -én jött meg és ma...

Jan.12. -én jött meg és ma múlt el a menzeszem,30-32 naposak a ciklusaim. Hogyan kell kiszámolni hogy mikor a legideálisabb együtt lennünk, ha babót szeretnénk?

Figyelt kérdés
A neten található kalkulátoroknak nem nagyon hiszek,mert már írtak érdekes dolgokat.
2012. jan. 16. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha két naponta együtt vagytok, elvileg nem tudjátok elkerülni!
2012. jan. 16. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
A 32-ből levonsz 14-et, és azon a ciklusnapon a legvalószínűbb az ovuláció. Ha 30-32 naposak a ciklusaid, akkor a menstruáció első napjától számolva a 16-18. nap körül várható, az neked most január 27-29.
2012. jan. 16. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha pl. a Ciklus.hu-ra regisztrálsz, és legalább 3 ciklust felvezetsz, kiírja termékeny napokat, és az ovuláció várható idejét, de tőle se várj csodát. Amúgy a ciklus közepén van általában az ovuláció neked kb.a 15-16. napon.
2012. jan. 16. 17:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nyilván nem úgy szeretnénk,hogy most van itt az idő és akkor hajrá!:)De párom sokat van távol,és nem szeretném ha ellőnénk a lehetőségeket.Tudom,hogy nem szabadna így rágörcsölni de már nagyon szeretnénk egy picurt!
2012. jan. 16. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedvesem, babot a piacon tudsz beszerezni szinte bármikor nyitásidő alatt és semmi köze a ciklusodhoz!
2012. jan. 27. 22:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedvesem,köszönöm szépen,de ha jobban elolvastad volna a kérdésemet akkor láthatnád hogy hosszú ó-val írtam és ugye a babot nem azzal írjuk.(már aki)Ha ilyen válaszaid vannak tartsd meg magadnak.Biztosan nem egy olyan nő vagy aki kisbabát szeretne,mert nem így nyilvánulnál meg.Akkor meg egyáltalán miért válaszolsz és miért olvasod el....
2012. jan. 28. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedvesem, azért mert neked is annyira tyúkeszed van, hogy olyan kérdést teszel fel laikusok felé, amiről egy szakemberrel kéne egyeztetned. Ennyi erővel felhívhatnád a telejósdát is.
2012. jan. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!