Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én már nagyon szeretnék...

Én már nagyon szeretnék babát, de párom még egy-két évet várni akar.8 éve vagyunk együtt, szerintem én már készen állok rá. Úgy gondolom ő is, de neki még kell ösztönzés. Mit tegyek? Ti voltatok így?

Figyelt kérdés

2014. okt. 7. 15:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
És volt valaki, aki inkább titokban bevállalta, hogy terhes lett, majd szólt, hogy ez van?
2014. okt. 7. 16:44
 12/25 A kérdező kommentje:
Amikor mondta hogy suli után (tehát 3,5 év), mondtam hogy rendben, de nem gondoltam, hogy kb. 5 és fél lesz belőle, vagy több. Néha bosszant, hogy nem is igyekszik annyira, máskor meg látom, hogy milyen fáradt munka után, és nem piszkálom a tanulással is. Nem vagyok még túl idős hozzá, hogy várjak még, de az a baj hogy nem tudom még meddig kell várnom... Nagyon szeretnék babát!
2014. okt. 7. 16:55
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk is így volt, 8 éve voltunk együtt, és 3 éve házasok is voltunk.Én is nagyon szerettem volna, de mindig halogatta. Aztán egy szép nap teljesen váratlanul elém állt, hogy legyen, vágjunk bele (előtte a sógorommal beszélgetett, aki mindig nagy hatással volt rá). Nagyon meglepődtem. Minden esetre három gyerekig meg sem álltunk. Nagyon jó volt, hogy megvártam, míg ő is kész lesz rá, mert nagyon jó apa, és mindenben mellettem áll. Szerintem ebbe nem szabad senkit belerángatni.
2014. okt. 7. 17:16
 14/25 A kérdező kommentje:
Igen, én sem akarnám belerángatni, csak nagyon vágynék egy gyermekre. Mondjuk ez már 4 éve vágyam..., de mostanában csak erre tudok gondolni, azért is írtam ide, hátha tudtok segíteni.Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, jöhet még :)
2014. okt. 7. 17:23
 15/25 anonim ***** válasza:
48%

Nagy butasag lenne, ha akarata ellenere teherbeesnel. Elobb-utobb magadra maradnal a gyerekkel.

Amugy az a helyzet, h Te benne vagy a korban, akar o is erett lehet, de egy fiunal lehet, h csak pl 33 evesen jonne az ihlet. Ezt kellene atbeszelnetek, marmint h arra is gondoljon, h nalad szamit a kor. (Azert is, mert ha ne adj Isten szetmentek, neked meg termekeny korban uj part kell tslalnod)

Oszinten szolva sokaig halasztottatok az osszekoltozest, es fel ev alatt meg ki sem derul, h mukodik-e az egyutteles.

Nalunk ez volt a helyzet: en 22, o 30 volt, amikor osszejottunk. Egybol osszekoltoztunk. En meg csak az egyetem elejen voltam, de ekkor munkst vallaltam mellette, igy lassan vegeztem el. O mindig jol keresett, de az volt a cel, h nekem is meglegyen a hatterem (diploma, munka), h ne legyek olyan kiszolgaltatott. Tavaly szuletett meg a gyermekunk, en 30 voltam, o 38. En egy-ket evvel korabban mar szerettem volna, de o meg nem. Aztan egyszer elhatarozta magat. Egy ev volt, mire sikerult.

2014. okt. 8. 09:34
 16/25 A kérdező kommentje:

Valamit félreolvashattál, mert már 6,5 éve élünk együtt, nem csak fél éve. Igen én is úgy gondolom, hogy butaság lenne, de néha megfordul a fejemben, de csak mert annyira szeretnék már. Igen én már benne vagyok a korban, de a korához képest Ő is nagyon éretten gondolkodik. És attól is félek, hogy ha egyszer végre rászánja magát, hogy azt mondja vágjunk bele, akkor meg majd évekig várhatok még, ahogy Te is egy évig tetted, arra, hogy lehessen kisbabám.

És aki hasonló helyzetben van/volt, mint én, hogy győzte/próbálja meggyőzni a párját, hogy szánja rá magát?

2014. okt. 8. 13:55
 17/25 anonim ***** válasza:
Fúh, ez tényleg olyan nehéz basszus. Én sem tudom hová tenni az ilyen dolgokat.
2014. okt. 8. 21:41
 18/25 anonim ***** válasza:

Nehéz, de ha nem akarja, nem szabad titokban, az mekkora gerinctelenség lenne már!

AZ meg hogy a rokon gyerekekkel jól elvan, megint más, mintha az ő felelőssége 0-24-ben!

2014. okt. 10. 11:02
 19/25 anonim ***** válasza:

En is nagyon szeretnek kisbabat,de a parom meg nem o 4-5 evet akar meg evvel varni,de en meg erzem hogy keszen allok ra,meg van mindenunk.

Beszelni se akar errol,hallani se akar ezekrol mert a vege mindig az hogy osszeveszunk.

Sokszor kerdezem(sokszor guminelkul szexelunk,megszakitasos modszer)

mivan ha bevsuszik,arra persze azt mondja hogy akkor marad es szepen felneveljuk.

Soha nem hagyna ott,nagyon szeretjuk meg mindig egymast,sok mindenen mentunk mar at.

De meg sajnos mindig nem sikerult,mindig kitalal valamit csak hogy meg varjunk es ne beszelgessunk errol.

Nem tudom hogy tudnam rabeszelni.

2014. okt. 12. 23:56
 20/25 anonim ***** válasza:

Én azon gondolkodnék, hogy mi az igazi oka, hogy várni akar? Mert ha egzisztenciálisan megvan hozzá minden, dolgoztok, szeretitek egymást és együtt vagytok 8 éve, nem is vagytok tinik, akkor annak szerintem nem az az oka, hogy levelezőn sulit csinál.

Van egy ilyen baráti pár a környezetünkben, ők is együtt kb.10 éve, és nem akar gyermeket a férfi, azt mondja, még éretlen rá, stb., pedig 40hez közeledik. Aztán kibújt s szög a zsákból, hogy egyáltalán nem is akar, nem csak most. Nálatok gondolom nem ez a helyzet, de valami oka csak van, hogy vonakodik.

Szerintem üljetek le, beszéljétek át pro és kontra, kérdezz rá a félelmeire, hátha elmondja őszintén.

És ne csináld, hogy teherbe esel titokban, mert az nagyon sokszor a kapcsolat végét jelenti, akkora árulás, hogy általában a "bepalizott" fél szakít.

2014. okt. 20. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!