Ti bevállalnátok igy még egy gyermeket?
Figyelt kérdés
A férjemmel már van egy gyermekünk, 3 éves. Ő keres 140000-150000 körül, én 4 honapja mentem vissza dolgozni, sajnos a szüleim miatt vonnak a fizumbol, igy csak 70-80 ezret keresek.Van saját lakásunk, hitelmentes, viszont van egy személyi hitelünk, még 3 évig 30000 forint. Nem terveztünk még egy gyereket, de ugy néz ki terhes vagyok. A munkahelyemen veszélyes anyaggal dolgozom, szoval terhesség alatt nem tudnák tovább dolgozni. A lakásunk nem tul nagy, 2 szoba fürdö, nappali konyha, kb. 80 négyzetméter. Ha tényleg terhes vagyok, nem tudnám elvetetni, a szivem szakadna meg.. A kisfiunknak megvan mindene egyébként. A férjem őrülne, ha terhes lennék, de én félek hogy ha otthagyom a munkám, nem tudnánk megélni2014. okt. 6. 11:09
11/26 A kérdező kommentje:
Hát megcsináltam. A rossmannba vettem facelle tesztet. 2 csik van rajta, de mintha rossz helyen lenne a csik. sajna nem tudom fotozni. a ,,szivacsos"" részen van a második csik. Most akkor mi van? kell vennem egy másik tesztet
2014. okt. 6. 11:57
12/26 A kérdező kommentje:
Ezt a neten találtam nekem is hasonlo csak a csik ott a szivacs domborulatánál van.
2014. okt. 6. 12:00
13/26 anonim válasza:
Valószínű h jo helyen van es terhes vagy.A facelle eleg jo teszt.
En vennék egy xepilt vagy digitális clear bluet megerősítés keppen!
14/26 anonim válasza:
Mindenféleképpen tartsd meg! Hasonló helyzetben voltam sőt rosszabban, mert lakásunk sincs. 3 hónapos szerződésekkel dolgoztam, persze terhes lettem. A párommal elkövettük azt a hibát hogy elvetettem. Azóta minden nap gyötrődöm miatta. A legjobb az egészben, hogy amikor szültem volna abban a hónapban meg is véglegesítettek, mondanom se kell hogy nem lettem boldogabb. Azóta se sikerült teherbe esnem, ez lesz a büntetésem. Az éjszaka is azt álmodtam hogy pozitívat teszteltem.
15/26 A kérdező kommentje:
szerintem is pozi. vannak fura tüneteim, és a mensim is késik már egy hete. de még ma mindenképp veszek egy másik tesztet, biztos ami biztos. hüha most örülök is, meg félek is a melo miatt... milyen juttatásra számithatok a terhesség alatt?
2014. okt. 6. 12:06
16/26 A kérdező kommentje:
14-es nagyon sajnálom ami veled történt. Igen megtartom, nem tudnám elvetetni. Majd valamit kiokoskodunk a férjemmel, hogy lehetne több a bevételünk:)
2014. okt. 6. 12:08
17/26 anonim válasza:
Gyönyörű és boldog babavárást kívánok! :)
18/26 anonim válasza:
Hát én biztos, hogy nem vállalnám be, de mivel már terhes vagy és azt mondod nem vetetnéd el, nem értem a kérdést, erre előbb kellett volna gondolni. Nagyon kevés a bevételetek, ebből kb lehtetlen 4 embernek kijönnie.
19/26 A kérdező kommentje:
18-as te aztán tudod hogy hogy vedd el az ember életkedvét. Kevés a bevételünk, ez tény. de ha már igy alakult, akkor majd kitalálok valamit hogy tőbb legyen.
2014. okt. 6. 12:21
20/26 anonim válasza:
Ennyiből meg lehet éni. Mire tényleg sok pénz kell a gyerekhez, addigra vissza mész dolgozni (amikor sulisok). Amíg kicsik csak "flancolásból" kerül sokba, mert azt hiszik fontos a next rha vagy az FP játékok. Pedig nem. Na a suli az más. Ott már különórák, kirándulások, drága iskolaszerek , igények. Vállald be, gratulálok! :) Mi 4-en élünk úgy, hogy hitel utén marad 180 ezer. Én okosan betudom osztani a pénzt, nem költünk fölösleges dolgokra. Nem veszünk méregdrága "jó minőségű" kaját, pontosan tudom a minőség nem a nagy gyártó cég nevével egyenesen arányos. Sokmindent megtanul az ember. Jelenleg ott tartunk, hogy többen irígykednek ránk, sőt valamelyik nap egy ismerős azt mondta, szerintük mi milliomosok vagyunk :) NEM! Sőt...csak okosak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!