Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ferjem akarata ellenere...

A ferjem akarata ellenere teherbe esni? Ez mekkora gaz?

Figyelt kérdés
Mar van 3 gyerekunk, es szereri oket, de nem akar tobbet. En viszont igen... a terv az (ez csinalom par honapja) hogy termekeny idoszakra mindig idozitek szexet. Megszakitassal vedekezunk, igy hat bizom, hogy egyszer csak befigyel a dolog. Tudni kell, hogy ha rajta mult volna max. 1 lett volna. Ez a helyze t. Szerintetek ez mekkora gaz?
2014. okt. 5. 21:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon gáz!

Hidd el az a normális amikor anyuka és apuka közösen döntik el és akarják a babát. Igen sok olyan eset is előfordul, hogy becsúszik. De ott nem taktikázásból, és együtt döntenek akarják-e. Ez a normális, hogy megbeszélik. Nagyon durva hozzáállásod van és gondolkodásod!

2014. okt. 6. 10:01
 22/29 anonim ***** válasza:
64%
A korodra én is kivi lennék!
2014. okt. 6. 10:11
 23/29 anonim ***** válasza:
48%
Extrán gáz. Nem tudom, mi az alapja a kapcsolatotoknak, de sürgősen revideálni kellene.
2014. okt. 6. 11:15
 24/29 A kérdező kommentje:

Velemenyekre voltam kivancsi, de oszinten csodalkozom, hogy mindenki eliteli ezt. Sot meg engem is, teljesen megalazo amiket sokan irnak es ez bant is engem. 35 eves vagyok, miert lennek fiatal? Ezt tenyleg mibol feltetelezitek???? 15 eve vagyok a ferjemmel.

Pontosan azert szeretnem surgetni a dolgot, mert mar keves idom van szulni.

Szerintem azzal tevesztik sokan ossze a "tervemet" amikor valakinek ketyeg a biologiai oraja es azt hazudja a partnerenek, hogy gyogyszert szed azert, hogy babas legyen es magahoz lancoljon egy palit, vegye felesegul, ilyesmi. A ketto nem egy kategoria.

2014. okt. 6. 12:02
 25/29 anonim ***** válasza:
72%

Számomra de. Mert nekem pontosan az a meghittség hiányzik, amit a mindkét fél akaratából eredő gyerekvállalás ad. Az, hogy a következő hónapokat, éveket, mindketten akartuk, nem a véletlen hozta, és mindenben maximálisan egymás mellett vagyunk. Még ha így is volna, mert végül is miért ne állna melletted, akkor sem érezném magam jól ebben az élethelyzetben. Amúgy is utálom, amikor ilyen szoros kötelekékben az emberek taktikáznak, hülyítik a másikat.

Gondold végig: ha kórházba kerülsz várandósan (előfordul), övé mindhárom, hónapokra. Akarta? Nem. Szívás lesz? Igen. Lehetséges, hogy ő már kevéssé vágyik babázásra, más tervei volnának a házasságotokkal? Beszéltetek erről?

Nem érzed-e esetleg azt, hogy gyerekek nélkül üresedne a kapcsolatotok? Valahol van valamilyen gond, mert azt hiszem, hogy harmonikus és érett kapcsolatban az emberben ilyen fel sem merül.

2014. okt. 6. 12:43
 26/29 A kérdező kommentje:

Persze, hogy uresedne a kapcsolatunk ha mar nem laknanak velunk a gyerekek. Szerintem ezzel mindenki igy van, de akkor azt a helyet atvenne valami mas. Igazabol a ferjemnek a szabadsag hianyzik, hogy akkor fekudhessen le vegre egyszer amikor szeretne, ugyanez a felkelessel, ataludni egy ejszakat es hasonlo luxus. Az, hogy neha egy fel orat olvashasson az agyon anelkul, hogy elkezdene ugralni a fejen egy gyerek, normalisan lehessen setalni az utcan egyszer es ne kelljen a allandoan a gyerekek kezet fogni, nehogy elszaladjon, ilyesmi. A gyerekeink meg nagyon kicsik, es most csak a nehezsegeket irtam le, ami miatt nem akar tobbet. Nem az anyagiaktol tart, mert ha az lenne a gond, akkor felelosen gondolkodva en is belatnam a korlatokat.

De eppen amiert ilyen kicsik meg es en is oregszem, szerintem meg jo lenne egy, de gyorsan. Ha mar lazul a helyzet es pl. egyedul furdenek meg fekszenek le mar nem hiszem, hogy egyszeru lenne ujra belefogni a kisbabas idoszakba.

Most nem kell dolgoznom, meg beleferne egy gyerek.

De koszonom, es beszelni fogok vele, segitettek a velemenyetekkel. (Kiveve aki aljasnak hivott, etc)

2014. okt. 6. 13:14
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
De akkor neked éppen ezt a vágyát kell tiszteletben tartani. Hogy akkor feküdhessen, amikor akar, hogy akkor keljen hétvégén, amikor akar, vagy akármi, amire vágyna, és most nem lehet. Meggyőződésem, hogy a születendő gyerekkel való kapcsolat dinamikáját is meghatározná, ha az ő akarata ellenére születne (főleg, hogy a mostaniak sem mind tervezettek). Nem tudom, az én véleményem az, hogy gyermeket vállalni kizárólag akkor szabad, amikor mindkét fél akarja.
2014. okt. 6. 13:17
 28/29 A kérdező kommentje:
Ok, ertem. Koszi. ...azert megprobalom megbeszelni vele
2014. okt. 6. 13:22
 29/29 anonim ***** válasza:
64%
És mi a garancia arra, hogy megállnál a 4. gyereknél? Ha ráveszed a fárjed még egy gyerekre, akkor 2 év múlva megint trükköznél az ötödikért? Mert az még beleférne, milyen jó volna stb. stb.
2014. okt. 6. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!