Van itt olyan akinek sikerült teherbe esni 23napos ciklussal? Részletek lent
Sajnos az nem eleg, ha osszejon a baba, meg is kell tartani...
25 napos ciklusnal, 13-14 napi ouval, bizonyitott progeszteronhiany mellett osszejott. 2 havi probalkozas utan, szoval nem lehetetlen. De ures petezsak lett belole, lehetseges a progeszteron miatt.
Javaslom a baratcserjet, megnyujtotta a ciklusom, kesobb lett peteeres is, es ismet terhes vagyok.
Esetleg endokrinologust javasolnek.
Nekem évek óta rövidebb ciklusaim vannak, 22 naptól 25 napig általánosságban, ritka az, amikor 28-29 napra jön meg. Soha nem volt napra pontos egyébként. Amikor babával próbálkoztunk, akkor is ilyen rövid ciklusaim voltak, én nem figyelgettem semmit, hogy mikor van ovulációm vagy mikor nincs, a folyásomat sem figyeltem, pláne nem használtam ovulációs tesztet, őszintén megmondom, hogy annak idején, amikor babával próbálkoztunk, nem is hallottam, hogy létezik egyáltalán olyan, csak együtt voltunk, amikor kedvünk volt hozzá. 7 hónap alatt fogant meg a kisfiunk, aki a héten volt 4 éves.:)
Szóval simán lehetsz terhes. Ha nem most majd, akkor legközelebb. Maga a ciklus rövidsége nem gondolnám, hogy problémát jelentene.
A baratcserjerol jobbat hallottam, mint a cickafark/palastfu komborol. De tapasztalatom nincs benne.
A baratcserje nem tea, en tinkturakent szedtem, de van tabletta is. Mindennap kell szedni.
Kerd ki orvos velemenyet is szerintem.
Nekem kb. 10 éve 25 naposak a ciklusaim. Simán terhes lettem, és komplikáció nélkül kihordtam a lányom. Szülés után, a szoptatás 14. hónapjában jött meg ismét, és a következő hónapban visszaállt a 25 napos ciklusra.
Amúgy a teherbeesés elősegítésére premens tablettát szedtem és 400 mg-os E vitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!