Lehetek így terhes? ( részletek lent )
A péniszén a nedves dolog szinte biztosan az előváladék volt vagy már eleve hamarabb elment… (Egyébként a "csak annyira, hogy hozzáférhessetek", az már nem "csak", hanem annyi pont elég.)
Ha hozzáért és bedugta úgy az ujját, bizony van némi (2-3%)esély a terhességre, ha nem is sok. Erre máskor figyeljetek! Ha nem akartok szexelni, csak játszadozni egymással, akkor jobb, ha egyszerre csak az egyik félről kerül le a ruha alul, vagy ha lekerül mindkettőtökről, akkor már óvszert húzni, de ha már előváladék van, akkor aki hozzáért, mosson alaposan kezet… legalábbis én mindig is így csináltam a biztonság kedvéért. Most amit tehetsz, hogy veszel terhességi tesztet és az majd kimutatja. Ha nehezedre esik, kérd meg egy barátnőd, hogy kísérjen el vagy ilyesmi. Távlátásom nekem sincs, hogy megmondjam biztosra, hogy maradt-e valamelyikőtök ujján spermium és az megtermékenyített-e egy petesejted… Az idegeskedéssel sem mész semmire, max késlelteti a menzeszed és annál rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!