Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok!3napja kellett volna betegnek lennem de semmi volt 2-3csepp vér és annyi!Szerintetek lehetek terhes?Tesztet nem csináltam még!Örülnék a babának :)
2014. okt. 3. 09:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet!
2014. okt. 3. 09:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Szia nekem 4 napja késik a nem várt napján azaz kedden negatív lett a teszt , holnap reggel megint csinálok még egyet.
2014. okt. 3. 09:23
 3/14 anonim ***** válasza:
Miért nem csináltál tesztet?
2014. okt. 3. 09:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Még várok a teszttel de hétfő reggel Legkésőbb csinálok!
2014. okt. 3. 09:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Betegnek lenni= menstruálni?

Ótejóég. Ó szent együgyűség.Hát csinálj egy tesztet, te buta.

2014. okt. 3. 10:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Istenem!Ennyi ésszel remélem nem vagy az!
2014. okt. 3. 10:16
 7/14 anonim ***** válasza:

Egyrészt engem is kiüt ez a szóhasználat a havira. Egészséges nőnél az a normális, ha menstruál. Nem betegség.

Másrészt, ha nemi életet élsz, lehetsz terhes. Ha késik is a mensid, még esélyesebb.

Viszont kimaradt mensinél nyugodtan tesztelhetsz, akár holnap reggel is. Kimutatná, talán csak akkor nem, ha késői volt az ovu. És akkor nem kéne agyalnod, meg reménykedned, hogy vajon terhes vagy-e.

Nem lenne egyszerübb ez, mint itt megszavaztatni?

2014. okt. 3. 10:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sokszor hallottam már én is ezt a szót a havira hogy beteg...ez csak egy egyszerü nem akarom kimondani azt hogy havim van vagy hogy menstruálok "becézés" miért ezen akadtok fel lányok? :O Nyilván nem kroikus betegségnek hiszi!!! A kérdező a véleményetekre kiváncsi,megerősitést vár,tanácsokat,biztatást!!!Elképesztő komolyan....Kedves kérdező,lehetsz terhes,de más oka is lehet a késésnek,csatlakozom az előttem szolokhoz,vegyél egy tesztet aztán ird meg hány csíkot látsz :) esetleg töltsd fel nekünk a képet a tesztről :) Drukkolok!
2014. okt. 3. 10:41
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát hogy ki az eggyügyü lehetne vitatkozni!Köszi a válaszokat azoknak akik normális választ irtak!
2014. okt. 3. 10:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyébként én is kiakadok ezen a szón, viszont pl nagymamám mindig ezt használja a mensire és több embertől hallottam már. Olyankor én tudom mire gondolnak és kész. Nem is értem, miért kell ezen így kiborulni :) Igen lehetsz terhes, de ezt csak a teszt fogja neked megmondani, nem pedig mi. Szóval csinálj tesztet, akár ma is.
2014. okt. 3. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!