Terhes vagyok?!

Figyelt kérdés

Fogamzásgátló tabi mellett teherbe estem. Ma reggel csináltam tesztet, de teljesen lesokkolt, nem mondtam még meg senkinek. Nem is tudom hogy ilyenkor kihez kell fordulni, ha bejelentkezek nőgyógyászhoz akkor hetek múlva kapok időpontot. Mit kell ilyenkor csinálni??? Semmi képpen sem akarom megtartani! Nagyon félek. Mit csináljak??

18/L

2014. okt. 2. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
ha nem akarod megtartani, akkor vagy örökbe adod vagy elveteted amíg lehet
2014. okt. 2. 17:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha megmondod, hogy terhes vagy, és azért kell a vizsgálat, akkor nem hónapok múlva adnak időpontot.
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nyugalom, ne pánikolj! A gyógyszertárban kaphatsz esemény utáni tablettát.
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
hát örülnék most egy kis milánói makaróninak
 5/10 anonim ***** válasza:
Vagy igen, abortusz.
2014. okt. 2. 17:26
 6/10 anonim válasza:

Minél előbb konzultálj egy nőgyógyásszal!

Bárhogyan is döntesz ...!

2014. okt. 2. 17:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Jó igen azt én is tudom hogy abortusz, de ilyenkor csak simán be kell jelentkezni a nőgyógyászhoz??
2014. okt. 2. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Jó, most miért kaptam 1 százalékost...?
2014. okt. 2. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:

69%-os: Mert baromságot beszélsz?!

Ha már terhes, az esemény utáni nem ér semmit. Az az AKTUS után, még a beágyazódás előtt ér vmit...

Most már csak az abortusz van vagy a szülés.

Be kell jelentkezni orvoshoz, hogy megállapítsa a terhességet, aztán majd útba igazít, hogy hová kell menned az abortusz miatt. Arra azért készülj fel, hogy 30 ezer forint lesz.

2014. okt. 2. 17:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Jelentkezz be nőgyógyászhoz, mondd meg már a telefonban, miért mész, akkor közelebbi időpontot kapsz. Kalkuláld be, hogy a nőgyógyász csak a 6. hét után tudja megállapítani (fogamzástól számítva 4 hét). Amit kapsz papírt, azzal el kell menned a védőnőkhöz, ott elmondják a továbbiakat.
2014. okt. 2. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!