Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barnázás? Lehet hogy terhes...

ZsazsaZs kérdése:

Barnázás? Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mensi helyett csak barna folyásom volt.2napig éppen hogy,3.napra kevés rózsaszínes aztán 4.nap megint barnás . Mivel akkor kellett volna megjönnie,gondoltam ez az előjele,mivel nekem előtte mindig van ilyen. De nem jött meg rendesen...maradt a barna folyás kb.4napig tartott. 3.napon arra ébredtem,hogy egészen lent iszonyatosan görcsölök...bírom a fájdalmat...nem vagyok kényes,de elgondolkodtam azon hogy mentőt hívok. Azt gondoltam talán meg fog jönni.Reggel mikor felkeltem nem fájt semmim és nem is jött meg. Nem fájnak a cicik. Ez kb.1hete volt. Érdemes tesztet vennem?? Vagy ha baba is lenne a háttérben még korai lenne?! Köszönöm a válaszokat előre is.

2014. szept. 30. 00:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azért ellőnék egy tesztet, biztos, ami biztos alapon, aztán szerintem irány az orvos! Az ennyire erős görcs (plusz a furcsa vérzés) eléggé aggasztó, akár baba van, akár nem. Bocsi, nem paráztatni akarlak, de jobb félni, mint megijedni..
2014. szept. 30. 06:43
 2/4 Kelemen Szabina ***** válasza:
Nekem 7 nappal korábban a mensi előtt volt 1 napig barna folyásom, és mensi előtt 3 nappal kimutatta a teszt h pozitiv nem a 300 ft os hozzáteszem! Elso babamnal nem volt csak amikor meg kellett volna jonnie semmi es 4 napig ereztem mintha meg akarna jonni , es erzekeny bimbo, feszulo mell volt a tunet, most semmi.
2014. szept. 30. 06:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Remélem azért nincs baj. A mindjárt megjön érzés megvan,de cicik nem fájnak. 1x 2x volt már hányingerem,de nem vagyok biztos hogy attól.

Bármit is mutasson a teszt dokit látogatok amint tudok. A munkám egyenlőre nem engedi. Fáradékonyság van,de betudom a stresznek. 1hetet még várok..utána teszt és doki. Kicsit félek. ://

2014. szept. 30. 10:00
 4/4 anonim ***** válasza:
mi lett veled azóta? megjött? terhesség esetén egyébként miért van a barnázás? egy kis méhnyálkahártya leválik? vagy az mi lehet? tudja valaki?
2014. okt. 4. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!