Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha holnapra nem várom és most...

Gabszem kérdése:

Ha holnapra nem várom és most van egy kis barnázás akkor már tuti nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 09:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikor mi probalkoztunk es nem sikerult a honapban akkor mindg elkezdtem barnazni es utana rendesen meg is jott. Mikor terhes voltam semmi nem volt, csak menzi szeru erzes. De se barnazas semmi. Ez csak az en peldam nalad ne tudom h ez van-e, de szerintem nem valoszinu h sikerult. Sajnalom.
2014. febr. 13. 09:22
 2/6 A kérdező kommentje:
az első terhességemnél nekem se volt semmi, és már reménykedtem mert normál esetben már a menzi előtt 3-4-5 nappal elkezdek barnázni és eddig nem volt semmi és a hasam is sokat görcsölt mint az első teherbeesésemnél.
2014. febr. 13. 09:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Két napig azt hittem, hogy megjött/kezd megjönni. Eszemben sem volt terhesség. Aztán gyanús lett a második napon, hogy nagyon kevés ez ahhoz. 3. nap már semmi nem volt. 4. napon teszteltem. Terhes voltam.
2014. febr. 13. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem pont mikor meg kellett volna jönni,volt egy halvány minimális vérzés és azota barnázás ,de csak vizeléskor egy kevés.2 napja.eddig normál volt a menzim.lehetett beágyazódás???én nem hiszem,de bízom benne
2014. febr. 13. 10:09
 5/6 Eufrozi ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet.Nekem tegnap kellett volna megjönnie.Ma reggel meg már barnázás...aztán lehet beindul a vérzés.Én azért bizom abban,hogy ez beágyazódás tünete.Szorítok Neked is!
2014. febr. 13. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem már teljesen elmúlt a barnázás!Két éve volt egy középidős (16 hetes)vetélésem.1-2 nap mulva tesztelek.
2014. febr. 13. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!