Ez a terhességi teszt pozitiv vagy nem? Légyszi nézzétek meg!
Figyelt kérdés
Egy nappal a nemvárt után teszteltem, de nem igazodom el rajta. Ez 5 percen belül van, azota erösebb lett, de az nem szamit nem??? De ha már késik amugy is erösebb kéne h legyen, nem? Légyszi nézzétek meg, en tapasztalatlan vagyok ilyen téren
2014. szept. 29. 14:01
31/36 A kérdező kommentje:
A bizti kedvéért ma hajnalban csináltam még egy ilyet is:
2014. okt. 1. 19:33
32/36 A kérdező kommentje:
dddooorrraaa, végülis tegnap hazajött este, úgyh már akkor megmutattam a tesztjeimet, először el sem akarta hinni, meg hát nem is sok terhességi tesztet látott még életében :) Aztán reggel, vagyis inkább hajnalban mikor megcsináltam ezt a digitálisat én is felköltöttem emiatt, aztán még alhatott volna, de már vissza sem tudott aludni :D Én sem igy akartam közölni, de már annyira izgatott voltam, h nem tudtam várni :)
2014. okt. 1. 19:36
33/36 A kérdező kommentje:
Ja és ok, megpróbálok nem rástresszelni, csak hát ugye első terhesség, minden ismeretlen, és nem tudja az ember h mi jó és mi nem. Minden kis tünetnél, amit esetleg arra érzek arra gondolok, h nem e valami baj van, meg bármit csinálok, akkor is arra h nem e árthat ez a babának... Tudom, hülyeség... megpróbálok lassan már lenyugodni :)
2014. okt. 1. 19:44
34/36 anonim válasza:
Nem hülyeség.Tudod mennyit aggódtam Ha már egy kicsit nem érzetem mozogni, akkor felébresztettem, mert aggódtam hogy baj van.
35/36 anonim válasza:
Én megértelek :) Én is ilyen voltam, és ezek szerint hasonóan is közöltük a hírt :) Ó ne aggódj, én aztán nem nézlek hülyének. Nekem ahogy pozitív lett, még jobban felerősödtek a rosszullétek, majd a 12. héten, napra pontosan totál elmúltak. Na itt jöttem én: "nem múlt el túl korán a rosszullét? Nem bajra utal? " Aztán mikor volt szívhang, elkezdtem kutatni a neten:"ha van szívhang, akkor már nem mehet el a baba? kb hetente találtam ki valami őrültséget, ami miatt bújtam a netet. :) Hát legközelebb nem teszek így.... remélem... :) De komolyan, egészséges fiam lett, és kicsit bánom, hogy ilyen parás voltam,mert így nem tudtam kiélvezni a terhességet,mert mindig valami hülyeséget kitaláltam, és persze neten lehet olvasni mindenfélét. Tényleg ne tedd. Tudom, nehéz megállni. De ettől csak te leszel dilisebb.Komolyan, minden percét élvezd ki, olyan csodás érzés az egész. :)
36/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, azért megnyugtató h nem csak én vagyok ilyen "őrült". Megpróbálok tényleg megnyugodni, eddig én is bujtam a netet, tünetek stb. után. Jövő hétre szerintem kérek időpontot az nőgyógyásztól, aztán ő ugyis elmond mindent gondolom. Most pedig a neten kutatás helyett megyek aludni, m nagyon fáradt vagyok :)
2014. okt. 1. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!