Ez a terhességi teszt pozitiv vagy nem? Légyszi nézzétek meg!
Figyelt kérdés
Egy nappal a nemvárt után teszteltem, de nem igazodom el rajta. Ez 5 percen belül van, azota erösebb lett, de az nem szamit nem??? De ha már késik amugy is erösebb kéne h legyen, nem? Légyszi nézzétek meg, en tapasztalatlan vagyok ilyen téren
2014. szept. 29. 14:01
12/36 A kérdező kommentje:
Az elöbb rosszat linkeltem, ez utibbi van 15 perc utan
2014. szept. 29. 14:23
13/36 anonim válasza:
Szép pozi teszt. :-) nekem is amikor megszáradt erősebb volt a második csík is. Gratulálok. :-)
14/36 anonim válasza:
Gratulálok!:) szép pozi:) drukkolj nekem is hogy + teszteljek:)
15/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon-nagyon drukkolok! Mikor tesztelsz? Most? Légyszi majd számolj be mindenképp! Hányadik napodon vagy?
2014. szept. 29. 14:44
16/36 anonim válasza:
Gratula. Ez szép pozitív.Jó babavárást. Én is kérnék egy drukkot. 10én tervezem a tesztet.
17/36 anonim válasza:
Gratulálok!:)Én is szeretnék egy ilyen tesztet a hétvégén!:)
18/36 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek, aki tesztelés előtt áll, azért még én is aggódom, hogy ne történjen vele semmi. Majd jelentkezzetek mindenképp a teszt után! És azt sem bánom, ha utána is tovább csevegünk a dolgokról. Nekem az első terhességem, úgyhogy elég "tudatlan" vagyok minden téren. Ráadásul Németországban élünk 3 éve, itt meg aztán még inkább nem tudom, h mennek a dolgok...
2014. szept. 29. 15:35
19/36 A kérdező kommentje:
És azért szerintem én is tesztelek még, lehet, hogy veszek majd egy olyan digitálisat is
2014. szept. 29. 15:36
20/36 anonim válasza:
Grarulálok ez bizony h, pozitiv??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!