Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a terhességi teszt pozitiv...

Ez a terhességi teszt pozitiv vagy nem? Légyszi nézzétek meg!

Figyelt kérdés

Egy nappal a nemvárt után teszteltem, de nem igazodom el rajta. Ez 5 percen belül van, azota erösebb lett, de az nem szamit nem??? De ha már késik amugy is erösebb kéne h legyen, nem? Légyszi nézzétek meg, en tapasztalatlan vagyok ilyen téren

[link]

2014. szept. 29. 14:01
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Tényleg nem baj, h 15 perc után lett ilyen erősebb?
2014. szept. 29. 17:18
 22/36 anonim ***** válasza:

Ne aggódj.Az nem baj.Ha pár nap múlva tesztelsz akkor sztem erősödni fog. :)

Nekünk a második baba lesz ha sikerül.

A 10-ei tesztelős voltam.

2014. szept. 29. 17:44
 23/36 anonim ***** válasza:
Ha egy teszt negatív, az 5 perc után is negatív, de 1 óra után se jelenik meg semmilyen csík, ilyen meg pláne nem. Ez 10000% pozitív :)
2014. szept. 30. 14:22
 24/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm, ez megnyugtató valamennyire. Bár annyira bennem van még a félsz, hogy mi lesz ha történik valami... Vettem ma is tesztet, hogy megbizonyosodjak, h még mindig ott van. Vagyis 2-t vettem, mert vettem úgy mint tegnap egy Facelle tesztet, amit szerintem még ma megcsinálok és vettem egy digitális Clearbluet holnap reggelre, amit majd aztán a páromnak szeretnék megmutatni... Lehet aztán, h hülyének néztek, h minek tesztelek ennyit, de olyan nehezen tudom elhinni...
2014. szept. 30. 14:47
 25/36 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Várom a jó hirt és a fotót!

2014. szept. 30. 18:14
 26/36 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a mai tesztem, talán picivel erösebb, de még mindig kicsit halvány a nemvárt után 2 nappal. Nem? Azért nagyon remélem h 2 teszt már nem téved...

2014. szept. 30. 18:25
 27/36 anonim ***** válasza:

Hát ez egyáltalán nm halvány ez gyönyörű szép pozitiv!

GRATULÁLOK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNOK,VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!

2014. szept. 30. 19:03
 28/36 A kérdező kommentje:
Köszönjük. Jövő héten szerintem elmegyek orvoshoz, akk. már elméletileg a 6. hét lesz. Megpróblok magunkra vigyázni, már megnéztem mi az amit nem lehet enni..., bár a munkahelyem fizikai munka, attól remélem h nem árt. A páromnak meg ma este mutatom meg a teszteket, mert most pár napig nem volt itthon :)
2014. szept. 30. 19:10
 29/36 anonim ***** válasza:
23. vagyok. Ez neked gyenge csík? :) :) Ez tök erős. Neken annó az első tesztemen a teszt csík erősebb lett, mint a kontroll csík, mégsem hittem el és vettem még 3-at :) És mindenen aggódtam én is, hogy de mi van ha.. és bújtam a netet. Na ilyet nem szabad!Minden rendben lesz, egészséges, szép kis babuci lesz 9 hónap múlva a kezedben!Ne stresszeld magad, és ne olvass, ne ijesztgess saját magad! Én is ezt tettem, de nem szabad. A terhesség minden pillanatát élvezd ki,mert egy csoda az egész :) Boldog babavárást!!!! :)
2014. okt. 1. 12:38
 30/36 anonim ***** válasza:
Ja és találd ki milyen módon leped meg vele a párod. Én elterveztem, hogy mondom meg, de annyira örültem és nem hittem el, hogy reggel 6kor-mikor a tesztet csináltam- felébresztettem és megmutattam neki. Ő meg azt sem tudta mi van, hol van. Azóta is bánom, hogy nem vártam meg a délutánt és találtam ki valami jót.
2014. okt. 1. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!