Lombikra milyen vizsgálatok eredményeit kell vinni?
Vagy azt majd a Kaáliba mondják meg konzultáció után? Vagy esetleg már előre megcsináltathatom, hogy minél hamarabb sor kerüljön a kezelésre? Mi a sorrend? Mert gondolom a régi eredményeink már nem érvényesek(2 éves spermiogramm, stb)
Tudom, hogy majd a dokim ezeket elmondja, de csak két hét múlva tudok menni a lombikos beutalóért és addig is kíváncsi lennék a sorrendre, és a vizsgálatokra!
Köszönöm!
Lehet telefonon is bejelentkezni de akkor csak szóba mondják el hogy milyen vizsgálatok kellenek.Ha téged ez nem zavar akkor nyugodtam.Nekem kellett a személyes részvétel mert bizonytalan voltam.
Én a dokit választottam pusztán megérzésből.Szeretem bennem bizalmat ébresztett.A doktornőhöz is sokan járnak.A Kaáli oldalán megnézheted őket van róluk
fénykép.Ha valamiben még segíthetek írj nyugodtan.
A sorsunk úgy áll,hogy pénteken kezdenek stimulálni injekciókkal és lombik lesz nem inszemináció.,ha jól fogalmazok.
Ja, azt nem is tudtam, hogy a Kaáliba is csinálnak inszeminációt. Nekem volt már egy sikertelen inszemem. De gomdolom ezt majd a lombikos doki mondja megy, hogy mi legyen.
És a kötelező vizsgálatokra könnyedén kaptatok időpontot? Eggyáltalán hol kell majd ezeket intézni? Leírnád nekem pár mondatban?
Köszönöm szépen!
Mi a pesti Kaáliba járunk.
Telefonálj be, és kérjél konzultációs időpontot. Azon a napon pedig elmondják majd, hogy milyen vizsgálatok szükségesek. Kb. 1 hónap alatt be is lehet ezeket szerezni, aztán a következő hónapban indulhat is a dolog. Legalábbis Pesten (vagyis Budán :)) így zajlik.
Egyébként az inszemre tőlem hüvelyváladék, clamidya, hormon vizsg. kértek, és ott csinálták a spermiogrammot, meg a középidős UH-ot. Ja, és elfogadták a féléven belüli átjárhatósági erdményemet, mert ez is kellett.
A lombikhoz pedig: hüvelyváladék, clamydia, hormon, EKG, műtéti labor, mindkettőnktől pedig Hiv és Hepetitis B, C.
De mondom, ezeket mind a konzultációs időponton beszéltük meg, majd visszamentem, amikor megvoltak a hiányzó eredményeim, és megbeszéltük a kezdés időpontját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!