Lombikra milyen vizsgálatok eredményeit kell vinni?
Vagy azt majd a Kaáliba mondják meg konzultáció után? Vagy esetleg már előre megcsináltathatom, hogy minél hamarabb sor kerüljön a kezelésre? Mi a sorrend? Mert gondolom a régi eredményeink már nem érvényesek(2 éves spermiogramm, stb)
Tudom, hogy majd a dokim ezeket elmondja, de csak két hét múlva tudok menni a lombikos beutalóért és addig is kíváncsi lennék a sorrendre, és a vizsgálatokra!
Köszönöm!
Én Debrecenbe, de már Bp-en is voltam.
Csak a sajátomat tudom elmondani, de tudom, hogy nem mindenkinél így volt. Szóval: nekem "rövid" stimulációt végeztek, a menstruáció 1. vagy 2. napján vérvétel útján megnézték az alaphormonokat, és ha minden rendben volt, elkezdődött a gyógyszerezés, injekciózás. Két naponta UH-ra kellett menni, nézte a doki, hogy hány tüsző érik és mekkorák. Ezeken a napokon az ösztrogén szintet is nézték. Ennek emelkedni kell a gyógyszerek hatására.
Nekem kb. 2,5-3 hétig tartott ez, majd leszívták a tüszőket, amelyikben sejt volt, megtermékenyítették (ekkor kell a férjednek "mintát adni") - majd másnapra megmondták, hogy megtermékenyült-e, illetve osztódtak-e a sejtek. Ha minden rendben, akkor visszaültetik.
Nekem így volt, de tudom, hogy valakinek a ciklus közepén vagy vége felé kezdik el a stimulálást!
Remélem, sikerrel jártok, csak nem szabad idegeskedni!
Ha valamire tudok még, szívesen válaszolok!
Köszönöm!
És sikerült?
Még most az jutott eszembe, hogy esetleg már bejelentkezhetek a beutaló nélkül is vagy annak a kezemben kell lennie? Mert biztos, hogy menni fogok, csak a dokim 2 hétig szabin lesz és csak utána tudunk találkozni és akkor adja ide a papírt. Csak azért gondoltam mert biztos sokára kapok időpontot az első konzultációra, 1-2 hónap, és hogy azzal is előrébb leszünk.
Bocsi ha túl sokat kérdezek, de hátha tudod ezt is :)
Nálunk egyáltalán nem kellett beutaló! Felhívod a Kaálit, és egyszerűen bejelentkezel konzultációra, aztán adnak egy időpontot.
Nem árt a netről, vagy ismerősöktől tájékozódni, hogy Szegeden ki a legjobb doki, és akkor ahhoz jelentkezz be!
Nekünk sajnos nem sikerült (5-ször voltam :((
Megírod majd nekem, hogy mi volt? Kíváncsi vagyok, és szorítok!! :))
Kedves 9:43-as!
Tehát akkor nem telefonon kell bejelentkezni, hanem bemegyek személyesen és előjegyeznek a konzultációra?
Ha nem vagyok túl indiszkrét ti melyik dokihoz jártok? Úgy tudom van egy férfi és egy nő. Megvagytok vele elégedve? És eredményetek van már? :)
Kedves előző!
Nagyon sajnálom, hogy már 5x nem sikerült. De kaptatok rá valami magyarázatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!