Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a terhességi...

Megnéznétek a terhességi tesztemet? Fény felé tartva olyan, mintha ott lenne egy nagyon-nagyon halvány 2. csík.

Figyelt kérdés
Most csináltam a tesztet, bár még csak a 24. ciklusnapomnál járok... A 14. napon voltunk együtt. A tesztet a fény, ablak felé forditva látok egy nagyon halvány csikot. Vagy csak képzelödök?

2014. szept. 24. 14:47
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Hamburgban élünk. Mult héten voltam nögyogyásznál kontroll vizsgálaton, egy német nönel. Nagyon rendes volt. Van egy magyar férfi is, de ö csak privat paciensekkel foglalkozik
2014. szept. 28. 08:05
 32/37 A kérdező kommentje:

[link]

Ez ma délutáni, ha valakit érdekel. Ma késik egy napja a menzim.

2014. szept. 29. 14:59
 33/37 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ez a te kérdésed,igaz?

Kaptál ott választ,nem?

2014. szept. 29. 15:04
 34/37 A kérdező kommentje:
Igen, az enyém, és igen, kaptam, csak gondoltam, h a régi kérdésemhez is felrakom a képet, hátha valaki az akkori válaszolók közül is kiváncsi h mi történt végül. Baj?
2014. szept. 29. 15:09
 35/37 anonim ***** válasza:
52%

Mondtuk,hogy várd meg amíg nem jön meg.

És lám igazunk lett.Ez már egy halvány pozi teszt!

Jól láthatóan!

2014. szept. 29. 15:11
 36/37 A kérdező kommentje:
Igen, remélem, h úgy is marad. Majd tesztelek még, csak már nem tudom mikor, megint 2 napot kellene várni?
2014. szept. 29. 15:55
 37/37 anonim válasza:
Ne törődj senkivel,ott a csík!! :)
2014. okt. 7. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!