Megnéznétek a terhességi tesztemet? Fény felé tartva olyan, mintha ott lenne egy nagyon-nagyon halvány 2. csík.
Hát ezen semmi sincs, de ha sokáig nézem a kék vonalat, akkor már mintha...A gond az, hogy ez ugyanígy működik az előttem lévő fehr falon is, ott is látom a kék csíkot.
Szóval bocsi, de ez egy nagy nega,most csak jól elkeseredsz, tényleg megérte...
9-es vagyok, írtam, hogy két fajta kék teszt is átvert, a másik fajta Testamedvolt... Mi is Németországban élünk, én Magyarországról szereztem be azX-epilt, hogy legyen itthon, mert elegem lett az itteni tesztekből. Talán a DM-es Presense jobb, de ez is csak egy talán. Azok között van 10-es teszt is, egyébként én a helyedben netről rendelnék One Step-et (az 10-es) és X-epilt, vagy megkérnék valakit, hogy postázza el otthonról.
Nagyon drágák itt kint a tesztek, és a gyógyszertárban sem kapni olcsóbbat ott, ahol mi lakunk, sőt, még a DM-ben olcsóbb is. Ha nem tudsz semmiképpen otthonról beszerezni, akkor talán a DM-es Presense (nem tudom, van-e a Rossmann-ban, de nekem ez helyesen volt hómező, amikor a másik két teszt becsapott), aztán esetleg egy 7 napos késénél egy digitális Clearblue.
Egyébként még annyi, hogy én jól átnyálaztam az itteni fórumokat a Testamedes tesztekről, és nincsenek túl jó vélemények...igaz, az főleg a kontrollcsíknál jóval vékonyabb vonalra vonatkozik, mint amilyen az enyém is volt, de rengeteg vele a rossz tapasztalat. Vannak persze ellenpéldák is, de az a ritkább ilyen halvány esetén.
Írd majd meg, hogy mi lett!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!