Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a terhességi...

Megnéznétek a terhességi tesztemet? Fény felé tartva olyan, mintha ott lenne egy nagyon-nagyon halvány 2. csík.

Figyelt kérdés
Most csináltam a tesztet, bár még csak a 24. ciklusnapomnál járok... A 14. napon voltunk együtt. A tesztet a fény, ablak felé forditva látok egy nagyon halvány csikot. Vagy csak képzelödök?

2014. szept. 24. 14:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Hát ezen semmi sincs, de ha sokáig nézem a kék vonalat, akkor már mintha...A gond az, hogy ez ugyanígy működik az előttem lévő fehr falon is, ott is látom a kék csíkot.

Szóval bocsi, de ez egy nagy nega,most csak jól elkeseredsz, tényleg megérte...

2014. szept. 24. 17:38
 22/37 anonim ***** válasza:
42%
Én is látom :) igaz nagyon halvány talán nekem is hasonló volt legelöszőr de mindenképp csináltam másikat mikor már késett hogy megnyugtassam magam 6hkm
2014. szept. 25. 13:11
 23/37 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, írtam, hogy két fajta kék teszt is átvert, a másik fajta Testamedvolt... Mi is Németországban élünk, én Magyarországról szereztem be azX-epilt, hogy legyen itthon, mert elegem lett az itteni tesztekből. Talán a DM-es Presense jobb, de ez is csak egy talán. Azok között van 10-es teszt is, egyébként én a helyedben netről rendelnék One Step-et (az 10-es) és X-epilt, vagy megkérnék valakit, hogy postázza el otthonról.

Nagyon drágák itt kint a tesztek, és a gyógyszertárban sem kapni olcsóbbat ott, ahol mi lakunk, sőt, még a DM-ben olcsóbb is. Ha nem tudsz semmiképpen otthonról beszerezni, akkor talán a DM-es Presense (nem tudom, van-e a Rossmann-ban, de nekem ez helyesen volt hómező, amikor a másik két teszt becsapott), aztán esetleg egy 7 napos késénél egy digitális Clearblue.

2014. szept. 25. 14:58
 24/37 anonim ***** válasza:

Egyébként még annyi, hogy én jól átnyálaztam az itteni fórumokat a Testamedes tesztekről, és nincsenek túl jó vélemények...igaz, az főleg a kontrollcsíknál jóval vékonyabb vonalra vonatkozik, mint amilyen az enyém is volt, de rengeteg vele a rossz tapasztalat. Vannak persze ellenpéldák is, de az a ritkább ilyen halvány esetén.

Írd majd meg, hogy mi lett!:)

2014. szept. 25. 15:00
 25/37 anonim ***** válasza:
És igen, reggel tesztelj mindenképpen, illetve akkor lehet, ha előtte 4-6 órán keresztül legalább nem ittál, és nem voltál pisilni. A hcg koncentrációja ilyenkor még nagyon alacsony, ezért is mondják, hogy fölösleges tesztelni, mert kb ennyi erővel azelőtt is tesztelhetnél, hogy együtt vagytok:) De olvastam itt valahol, hogy valaki 17 tesztet csinált:D Szóval vannak nálunk extrémebb esetek is:) És szerintem azokkal sincs gond, mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó.
2014. szept. 25. 15:06
 26/37 anonim ***** válasza:
Én is Németországban élek és nincs olyan teszt amit ne probáltam volna ki!A 3euros pozitiv lett,majd a gyogyszertári 8euros negativ!De mindenképpen reggel tesztelj,ha kedved tartja naponta 5ször,én is ilyen türelmetlen tipus vagyok és volt hogy 2tesztet is megcsináltam egy nap,egy hét alatt pedig kb 6ot lőttem el :D de csak mert nem volt egyértelmü a második csik illetve az egyik negativ lett a másik pedig pozitiv :)
2014. szept. 25. 15:56
 27/37 anonim ***** válasza:
26-os, és neked volt baba?
2014. szept. 25. 16:13
 28/37 anonim ***** válasza:
Sajnos nem maradt meg :(
2014. szept. 25. 16:16
 29/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ aranyosak vagytok... Úgy döntöttem, h egyenlőre nem veszek tesztet, vasárnap (nem)kellene megjönnie, ha nem jön hétfőn veszek tesztet. Aztán megirom mindenképp, h mi a helyzet. A németországban élőktől, ha esetleg valamikor babás leszek lehet kérdeznék egy-két dolgot, hogy hogyan is mennek itt ezek
2014. szept. 25. 19:46
 30/37 anonim ***** válasza:
Mindent nem tudok az itteni szülés elötti illetve körüli teendőkről,ha tudsz keress magyar nőgyogyászt.Megkérdezhetem hol laksz?Nekem van egy magyar nőgyögyászom (elég felületes) meg egy német is (annyira alapos hogy zavarba ejt). De nagyon szivesen segitek :)
2014. szept. 27. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!