Miert jon meg a mensi, ha nem esik le az ebredesi ho?
Ma reggel szomoruan tapasztaltam, hogy megjott a 28.napon, annak ellenere, hogy bar nem szoktam homerozni, az elmult minimum egy hetben figyelgettem, bababan remenykedve.... Es napok ota 36.7, illetve 36.8 volt.... Akkor megis miert jott meg????
Egyebkent tenyleg nagy pofaraeses volt. Homerozes ide, ovuteszt oda, hiaba vagyok egeszseges, nekem sose lesz gyerekem. Bezzeg ha 16eves tinilany lennek, aki egyszer csinalt hulyeseget, tuti osszejott volna.
Igy jartam, matol fogva nem fogok tobbet remenykedni, nekem soha nem lesz gyerekem. :(
szia ILYET NE IS MONDJ HOGY SOHA NEM LESZ GYEREKED!!!!!!!!
nEKEM VAN EGY 2 ÉS FÉL ÉVES KISFIAM ÉS SAJNOS IDÉN MÁR KÉT BABÁT ELVESZTETEM,NEM ADOM FEL HOGY LEGYEN KISTESÓJA A KISFIAMNAK!
TE SE ADD FEL!!!!!!!!!!
Nagyon sajnálom, hogy nincs baba. Tudom, hogy nem megnyugtató, de nekem 2 nap késés után oltári fájdalmas görcsökkel mégis megjött. Én is borzasztóan el vagyok keseredve, mert nem értem, hogy miért nem akar összejönni. Nekem a hőmérőzés nagyon bejött.3 hónapja csinálom és tudtam most is, hogy meg fog jönni, mert ugyanúgy alakult a görbém, ahogy előző hónapokban.
Nagyon sajnálom, hogy megint csalódnod kellett!! Ne add fel!! Hát, igen!Ezt most nekem is hiába mondja a párom, én is nagyon csalódott vagyok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!