Miért van az hogy amikor korábban kelek és akkor mérem az ébredési hőt akkor nem jo. Majd visszaalszom és reggel már ismét magasat mérek?
Figyelt kérdés
pé-után vagyok tehát magasnak kell lennie.de amikor elöbb mértem alacsonyabb volt,majd reggel pont jo.2011. márc. 17. 09:41
1/4 anonim válasza:
Nem véletlenül kell azonos időpontban mérni, plusz mínusz fél óra belefér, több nem.
2/4 A kérdező kommentje:
hát épp ez a fura,sosem azonos idöben mérem,4-5 ig,van hogy negyed 6 kor,mégis szép szabályos és elvileg pontos.vagyis nekem nem fél ora az eltérés.viszont ma hajnali 3 kor keltem,mértem és csak 36.5 volt.5orakor már 36.9
nézd csak ilyen.amugy babát szeretnék,ha értesz hozzá kérlek ird meg hgoy szerinted ez igy trifázisos görbe lesz?
2011. márc. 17. 10:54
3/4 anonim válasza:
A plusz mínusz fél óra az épp egy óra. Kb. ennyi csúszkálás elfogadható.
A görbéd nem trifázisos, sajnálom. A trifázisos úgy van, hogy 1. alaphő, 2. peteérés utáni hő 3. még egy magasabb hő még a kettesnél is, és fent is marad.
A tied csak behorpadt majd visszament, ennyi történt, nincs meg a 3 plató.
4/4 A kérdező kommentje:
tudom hgoy még nincs meg,majd akkor ha holnap még feljebb megy,37re.nem?
2011. márc. 17. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!