Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gabriel-el teszteltem, szerint...

Gabriel-el teszteltem, szerintetek hihetek ennek a tesztnek?

Figyelt kérdés
13 dpo.-nál tartok csináltam egy tesztet ami halványan de pozitív lett. De nagyon sok rosszat olvastam erről a tesztről, szerintetek hihetek neki? Volt olyan akimek ilyen tesztje volt és mégsem vol baba? Itt a kép a tesztről:[url= [link]
2014. szept. 23. 12:24
 1/10 A kérdező kommentje:
[url= [link]
2014. szept. 23. 12:26
 2/10 A kérdező kommentje:
2014. szept. 23. 12:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem mind a ket terhessegemnel bevalt. En meg nem hallottam rosszat rola.

Szerintem az egyik legmegbizhatobb teszt.

2014. szept. 23. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Teljesen egyértelmű! Gratulálok!:)

A rosszak esetében, amiket olvastál, azok inkább ilyen elfolyások meg ilyesmik voltak. Itt erről szó sincs.

5/10 anonim ***** válasza:
ez biztos hogy pozitiv gratulálok!!
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű pozitív. Bár személyes tapasztalatom nincs a dologban.
2014. szept. 23. 12:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Jaj de jó nagyon boldog vagyok, 1 éve volt egy vetélésem, el se hiszem :-). Ja még 1 kérdés: a 10 dpo.n volt egy nagyon minimális barnás rozsaszines folyásom tényleg csak törlésnyi, ugye ez nem gond? Azóta nem volt semmi, krémes hófehér a folyásom!
2014. szept. 23. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fúrta be magát végképp, egyem meg. :) Semmi gond. Ha még egyszer barnázol, maszatolsz, irány progipótlásért. Bár nálunk alapból megy, ha már volt vetélésed.
2014. szept. 23. 12:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszöm a válaszokat nagyon aranyosak vagytok! :-). Ment mindenkinek a zöld kezecske :-)
2014. szept. 23. 13:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! A teszted egyértelmű pozitív, gratulálok! Szerintem is akkor lehetett a beágyazódás, mert ugye attól számítva pár napon belül kezd termelődni a HCG, ezért még halványabb a controll csíknál. Vigyázz Magatokra! :)
2014. szept. 23. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!