Hihetek a tesztnek, most teszteltem halvány pozit?
Figyelt kérdés
Röviden: 2 éve szeretnénk babát, 2,5 éve hagytam abba a gyógyszert. Idén januárban voltam dokinál, hogy nem jön a baba. Azt mondta várjuk meg mert szerinte most kezd beállni a mnsim rendszeresre gyógyszer után. Rendszeres is lett, beállt 30 napra, de augusztus 10-én pont fél időben megjött, de csak kevés volt 2 napig. Azóta sem jött meg, gondoltam hátha majd ma. Nem jött meg, most csináltam egy Gabriel tesztet, kb. 1-2 perc után látszódott a második csik, csak kicsit halványabban. De határozottan kivehető, páromis látja... :) Szerintetek hihetek neki????2009. szept. 10. 22:36
1/8 anonim válasza:
persze! Miért ne hihetnél neki?
De mikor csináltad???
2/8 A kérdező kommentje:
Most este, kb. 20 perce.
2009. szept. 10. 22:50
3/8 anonim válasza:
Szerintem is tuti hogy terhes vagy,biztos azért halvány a másik csík mert a HCG szinted még alacsony de ez emelkedni fog.Drukkolok
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, holnap, vagy holnapután csinálok még egy tesztet, biztos ami biztos reggeli vizeletből.
Olyan hihetetlen 2 év próbálkozás és annyi nega teszt után.
2009. szept. 10. 23:10
5/8 A kérdező kommentje:
Nem merem még beleélni magam.
2009. szept. 10. 23:11
7/8 anonim válasza:
a két év próbálkozás miatt nem hiszed el ,és meg vagy lepődve , ez érthető. szerintem is babás vagy. Gratulálok.
8/8 anonim válasza:
Szia!Nekem Juni 28 volt az utolsó mensi augusztus 7.én kellett volna megjönnie elég hosszu ciklusok voltak a pco miatt.Augusztus 17.én lett az első halvány + 20.án erőssebb és 27.én már déli és esti pisiből is azzonnal és jól látható pozi lett a tesztem.Csinálj még párat ha erősödik akkor baba.6 hetes és 5 napos vagyok ma.:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!