A menstruációm 5 napja késik, most vagyok a ciklusom 36. napján. Kettőt teszteltem (reggeli vizeletből), mindkettő negatív lett. Ha terhes lennék, akkor kb.4 hetes lenne most. Szerintetek hihetek a negatív tesztnek?
Amelyik nőgyógyász bunkónak vagy paranoiásnak tart hagyd ott és keress egy normális orvost!
Egy rendes orvos nem fog hülyének nézni mert azt gondolod terhes vagy a negatív tesztek ellenére.
A tesztek sem 100%-osak!!!
Bár szerintem inkább a felfázásból eredő, elmaradt peteérés vagy tüszőrepedés hiánya miatt késik a havid vagy a depi elleni gyógyszer miatt tolódik a ciklus.Menj nyugodtan orvoshoz és mond el neki hogy már 1 hete késik és a teszt - lett.Ha nem az sztk-s nődokihoz mész akkor talán UH-t is tud csinálni amivel rögtön kideríthető miért késik.És te is megnyugodhatsz.Bár szerintem ha most kezdtek kezelni a gyógyszerrel, inkább kérj valami hormon mentes fogamzásgátlót.
Első válaszoló vagyok.
Amit írtál valóban érdekes.Elméletileg nem zavarhatná meg a ciklust a felfázás vagy egyéb betegség, mégis bezavar.Csak a saját példámat tudom felhozni.
Ép babát terveztünk. Hőmérőztem meg teszteltem amikor a ciklusom 2.hetében, amikor pé-nek kellett volna lennie,leterített egy vírus fertőzés.3napig lázam volt, összesen 1hétig voltam beteg.Mivel az emberi test mindig a reprodukcióra és a tökéletesre törekszik, az agyam eltolta a pé-m idejét, így a ciklusomat is egy héttel.Hát ennyit az okos orvosról.Szerintem másoknak is így működik a teste.
Jobbulást és mielöbbi jó egészséget neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!