Lehet ebből bébi?

Figyelt kérdés
Bár kissé ugrált az ébredési hőm, de az ovu-t bejelölte. Bár egy darab tünetet sem éreztem. Lehet ebből még azért baba??

2014. szept. 21. 00:29
 1/7 A kérdező kommentje:
2014. szept. 21. 00:31
 2/7 anonim válasza:
0%
Az aktus miért 18 karikás? És mi ez a gépi kódszámítás?
2014. szept. 21. 04:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze! Megvolt az ovu, lenyeg, hogy most mar fent maradjon. Drukkolok :)
2014. szept. 21. 07:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Valami nem okés 36.3C volt ma reggel..... :(( számít, ha hajnal 3.20tól nagyon nehezen tudtam visszaaludni??

1. nem tudom miért 18as a szex. :)mindent a program számít így.

2. Köszi a bíztatást, de kissé elkeseredtem...

2014. szept. 21. 08:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Annyi minden befolyásolja a hőt! Ha rosszul alszol, már más az ábra... Nem éri meg ennyire görcsösen figyelgetni, mert csak túlságosan ráfeszülsz, az csak rosszat tesz, hidd el! Tudom, hogy könnyű mondani, de hidd el, hogy csak a javadra válik, ha kicsit lenyugszol és nem tulajdonítasz akkora jelentőséget a hőnek. A hőmérőzés azért van, hogy belődd az ovut, így tudod, hogy mikor kell együtt lenni. Én is ilyen voltam ám, mint te, aztán volt egy kémiai terhességem múlt hónapban, akkor jól kibőgtem magam, és elhatároztam, hogy lenyugszom, ugyanis egész egyszerűen tudomásul kell venni, hogy semmit nem tudsz tenni. Bízz a testedben és várj türelemmel. Hidd el, hogy meglesz a gyümölcse :) Annyival jobban érzem most magam, hogy túl tudtam lépni a görcsös figyelgetésen, hogy csak na :) Hiszem, hogy jönni fog a baba, amikor jönni akar, kénytelen vagyok ebbe beletörődni. Egy szó, mint száz, nyugika, az égvilágon semmire nem lehet következtetni ebből a hőesésből. Semmi sem biztos. Tarts ki! Nagyon drukkolok neked!!!
2014. szept. 22. 18:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! El sem hiszed, mennyi erőt adtak a szavaid. Vannak napok mikor elhatározom, márpedig visszaveszek a "tempóból" és nem görcsölök rá. Még "csak a második" hónapunk, de én már régebb óta szernék babát..

Ígérem lenyugszom, hátha bejön ;-)

Ha jól értem, ti is próbálkoztok?

Köszi a választ!

2014. szept. 22. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon orulok, hogy segithettem :) igen, mi is probalkozunk :) ha gondolod, privatban tarthatjuk a kapcsolatot :) van nehany csajszi, akikkel itt ismerkedtem meg, es nagyon sok erot ad, hogy egyutt izgulunk :)
2014. szept. 23. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!