Ugye ebből lehet bébi?
Szia.
A kérdezőnek, így meg nem mondom hogy lehet -e :)
Attól függ mien hosszúak a ciklusaid középidöben van-e a peteérésed , akkor voltatok-e együtt stb.. valamennyi esély mindíg van hacsak nem steril az ember :P
A legjobb ha akkor vagytok együtt mikor jólesik :)
Az uccsó válaszolónak meg megjegyezném engedelmetekkel hogy undorító amit müvel és köze nincs a poén sem a humor küszöbéhez.
Szia!
Nekem is 15-én jött meg, 28 naposak a ciklusaim.
Én ovuteszteltem is.
13. nap volt full pozi az ovuteszt.
Mi ekkor tuti együtt voltunk meg másnap is.
Neked hány naposak??
Baba épp lehet belőle!
Drukkolok!
9:22: mert egyeseknek a szex mindössze gyerekgyártást jelent. Nyugi, mielőtt rádtettem a zöld kezecskét, 0%-od volt :) legalább már feljöttél 27-re.
9:17-es voltam :)
de én is mindhjárt 0%-on :)
"Édes! Heti egy -kettő! :-) Havi egy-kettőnek is örülsz majd!"
de jó hogy ismersz mindet, bár lehet nálad már el van laposodva. vannak olyan 60-70 évesek (igaz kevés), akik még csinálják. Mások válaszoló: neked is ment a zöld :D
és ne csak gyereket gyártsunk, élvezzük is!
Én se csak gyerekgyártás céljából szexelek, hanem amikor jól esik, meg persze ahogy a párom munkabeosztása engedi... hát ezekben az időpontokban volt szabad. :)
Egyébként 26-28 naposak a ciklusaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!