Ki nem várja 30. ára vagy környékére?
Figyelt kérdés
Mikor teszteltek? Úgy izgulok 4 hónapja probalkozunk most már remélem sikerül!
Izguljunk együtt! :-)
2014. szept. 20. 20:12
21/28 H.Orsolya válasza:
Sziasztok! Én nem vártam és ma pozitív a tesztem :)
22/28 anonim válasza:
sziasztok. 11-es vagyok. ma vagyok a ciklusom 29. napján, teszteltem, de sajnos negativ. lehet, hogy korai volt a tesztelés, de valószinűbbnek gondolo, hogy most sem sikerült. Gratula, akik pozitivat teszteltek :)
23/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát én azthiszem a felhők felett járok! :)
Egyik 28.ai a masik tegnap reggeli! Tegnap voltam a dokimnál de nem látott semmit! Jövőhét szerdán kell vissza mennem! Ti mikor mentek dokihoz?
2014. okt. 1. 08:01
25/28 H.Orsolya válasza:
:) Gratulálok :), én jövőhét kedden megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz, mert eléggé fáj a hasam.
26/28 anonim válasza:
11-es ill. 22-es vagyok. Ma pozit teszteltem, erre d.u. megjött...nem hiszem el
28/28 anonim válasza:
olvasgattam most kicsit. talán ún. kémiai terhesség volt... vagy hibás a teszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!