Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy elmegy a baba?

Lehet, hogy elmegy a baba?

Figyelt kérdés

A napokban volt 3db pozitív terhességi tesztem, igaz korán de elmentem a dokihoz, aki megerősített abban, hogy meg van vastagodva a méhnyálka hártyám,ami terhességre utal, meg látott is valamit de nem akarja még kijelenteni, menjek vissza hozzá kedden, most érzékeltem, hogy egy icipici enyhe barna kis valami lett az alsóneműmön, és a hasam mintha megjönne érzésem lenne...:'( a doki azt mondta a tesztek nem hazudnak, higgyek nekik,,,de akkor ez most mi???

Mivel emeletesben házban lakom, lehet a lépcsőzés nem jó:..:( elég ráérősen megyek föl-le, igaz ma a szokásosnál többet mivel takarítottam...:(

Iszonyúan aggódom...:'(

2014. szept. 19. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet normális,jelezhet bajt.6hetes terhesen mindkét babámnál barnáztam,mindkét esetben vérömleny volt a petezsákok mellett,szigorú fekvés,terhességmegtartó kúpok,megmaradtak! Én rohantam ügyeletre,ultrahang megmondja a vérzés okát.Hacsak nem az elmaradt menzeszed nyoma ez.
2014. szept. 19. 22:50
 2/11 anonim ***** válasza:
A stresszel még többet ártasz! Ne terheld túl magad, éld az eddigi életed mert ahhoz a szervezeted hozzá van szokva! Mensi szerű érzés teljesen normális! Én is nagyon sokat stresszeltem az elején de ha életképes a pici nem megy el! Remélem nem lesz gond, ha megteheted pihenj sokat! Írj hogy mi lett! 38 hkm
2014. szept. 19. 22:50
 3/11 gabriell88 ***** válasza:
Szerintem azonnal menj orvoshoz!Én is barnáztam ,oh de csak halvány és kevés.Mindenki azt mondta, biztos emlékszik a szervezetem és ezért barnázok, 3 nap múlva elöntött a vér.Inkább menj be orvoshoz és ő mondja nincs semmi bajod, mint, hogy elvetélj.A legjobbakat kívánom neked!
2014. szept. 20. 06:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet ott a két csík,rögtön feljött... igen én is arra vettek hogy a szervezeten emlékszik a menstruációra...nővéremmel ápolónő volt...mondta nyugalom mert neki is volt...:( mondta várják még picit
2014. szept. 20. 09:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia. Szedj magnéziumot és pihenj, igyál!
2014. szept. 20. 09:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, szedj magne b6 extrát és pihizz! ha nagyon görcsölnél,mehet a No.spa is!!!!!
2014. szept. 20. 10:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. szept. 20. 10:41
 8/11 anonim ***** válasza:
A vetélés után még két héttel is lehet pozitív a teszted, ezért az semmit nem jelent, hogy még mindig pozitívat teszteltél. Én is csak egy picit barnáztam a 6. héten, de azonnal mentem ügyeletre. Mint kiderült, kezdett leválni a nyálkahártya a petezsák mellett. Azonnal kaptam hormonpótlót és szigorú pihenésre ítéltek. Igaza van az egyik kommentelőnek, hogy most csak picit barnázol, de lehet, hogy pár óra, nap múlva elönt a vér. Ezzel nem szabad játszani. A terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális. Nekem 8 hónapos a kisfiam és tudom, jól döntöttem, hogy akkor azonnal orvoshoz mentem.
2014. szept. 20. 11:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is kérdeztem a dokimat telefonon h nem elég ha pihenek? Idézem és soha nem lehetek elég hálás ezért a mondatért: Nézze Hölgyem,ha Önnek fontos ez a baba,eldob mindent és bejön,megnézzük! (az sztk-s doki aki vizsgált is,visszaküldött volna dolgozni...)
2014. szept. 20. 15:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Azonnal irány az ügyelet! Én 3 hónapja így vesztettem el a babámat 7 hetesen ...
2014. szept. 20. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!