Van esélyem? Mit tegyek?
[link] Png
Hüvely gyűrű abba hagyása óta ez a második ciklusom. Az első vérzésem 2 hetet késett. Semmit nem érzek kivéve, hogy tegnap este óta a baloldalon lent picit fura szúró érzésem van illetve olyan érzésem mintha meg akarna jönni de nem olyan erős. Se mell feszülés se hasnál húzódás, semmit nem érzek. Tegnap du. csináltam egy tesztet negatív lett, szerintem elkapkodtam. Kérlek nézzétek meg a diagrammom. Bármiféle vélemény jól jön, csak mondjatok valamit, mert nagyon türelmetlen vagyok és ez a nem tudom mi lesz állapot nagyon rossz. Ja a ciklusaim 28 naposak szoktak lenni.
leesett a hőmérsékleted, hamarosan meg fog jönni.
bár ebből a görbéből sok mindenre nem lehet következtetni. mindenesetre alacsony a hőd
Hőgörbének ez sajnos nagyon rövid. Csak sejthető belőle, hogy a hőd éppen esik, ami általában közelgő menszeszre utal.
ha továbbra is szeretnél hőgörbét vezetni (hasznos lehet), akkor a menszesz alatt is vezesd majd.
Jól látom, hogy 45 napos volt az előző ciklusod?
Akkor ne tesztelj, hanem legyetek együtt ma este mindenképp!!!! Szerintem nem fog megjönni, mert még csak most lesz ovud!!!
Nem vagyok nagy szakértő, de nekem is a 23. napon volt. Szóval mindent bele! Mérd a hőd továbbra is! Pár nap múlva kíváncsi lennék rá!
Ha van, akkor nézd meg!
A hőgörbéd elején látszik egy szám felül. valószínű beírtad az előző menzeszek időpontját. A ciklus meg kiszámolta.
Én magamból indultam ki az előbb. Nekem 3 évig 29-30 nap volt fogamzásgátló abbahagyása után. Esküvőszervezéstől kezdve 33-36 nap, és volt egy 45 naposom.:) Szóval bármi okozhatja! Ha esetleg stresszesebb vagy mostanában, nem mozogsz, pedig előtte igen, bármi...
Nem jól tudod, bizony. 28 napos ciklusnál tényleg a 14. napon van általában, de minél hosszabb egy ciklus, annál később van benne az ovu.
Az ovuláció (népies nevén peteérés) kb 2 héttel a menszesz ELŐTT van! Azaz egy 43 napos ciklus esetében kb a 29. napon. Szóval nem a menszeszed csúszott abban a hosszú ciklusban, hanem az ovulációd tolódott ki későbbre, ki tudja, miért, és ehhez kapcsolódóan jött meg később a menszeszed is.
Hőgörbéből remekül meg lehet állapítani, hogy van-e ovu, és hogy mikor. Sajnos ebben a hónapban nem vezetted, így nem tudom neked megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!