Mi lehet ez? Nagyon ideges vagyok.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Babát tervezünk, azt hittem,hogy terhes vagyok aztán tegnap megjött időben normális mennyiségben de nem olyan brutális görcsökkel mint szokott,aztán ma már semmI még tampon sem kell!! Mi lehet ez? Soha nem volt még ilyen! Vegyek reggel egy tesztet v értelmetlen? Ja és nagyon nagyon hányingerem van 3 napja de olyan szinten h alig birok fel ülni. Valami tanács?vélemény?2014. szept. 18. 22:47
1/17 anonim válasza:
Sztem vegyél tesztet, nem veszíthetsz vele semmit. Ha holnap, esetleg utána is negatív, de a rossz közérzet marad, menj el dokihoz.
2/17 A kérdező kommentje:
Veszek egy tesztet holnap reggel.. lehetséges h terhes vagyok igy h 1 napig meg volt?
2014. szept. 18. 22:56
3/17 anonim válasza:
Volt már példa hogy valaki így is terhes volt. Ha megvagy a tesztel majd írj.
4/17 anonim válasza:
Próba szerencse. Volt olyan ismim aki vérzett és babát várt.
5/17 anonim válasza:
Ha csak barnázás volt, akkor jó eséllyel baba van a dologban.
Ha erős, vér színű vérzés volt, akkor szerintem nagyon kicsi az esély.
Írd majd meg mi lett az eredmény!
6/17 A kérdező kommentje:
A tesztem negatív lett második pisiből:( de szerintem ha az lennék kimutatta volna :( holnap reggel csinálok még 1et.Barnás-világos rózsaszín és csam a wc papíron látom..
2014. szept. 19. 12:38
7/17 anonim válasza:
kedden én is véreztem világos piros vér volt azt hittem megjött hamarabb ma teszteltem nagyon halvány pozit :) ha nem voltak bene nyálkahártya darabok csak sima vér törlésnél akor lehet hogy baba van :) mondjuk én 1 hétel mensi előtt véreztem minimálisat jövöhét keddre nem várom :)
8/17 A kérdező kommentje:
Én is most tesztem egy halvány pozit..
2014. szept. 19. 16:41
10/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom h kell ide képet feltenni :(
2014. szept. 19. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!