Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 napja késik a menstruációm....

7 napja késik a menstruációm. Nagyon ideges vagyok, mert nem jön meg. A teszt már kimutatná a terhességet?

Figyelt kérdés

Sose jött meg időben,mindig előreugrott pár napot,ha késett is max. egy-két napot.

Nagyon félek,mert tudom mindent jól csináltunk a barátommal. Kihúzta a péniszét orgazmus előtt,utána még vízzel is ellenőriztük. Utolsó menstruációm óta kétszer voltunk együtt,és mindkétszer megcsináltuk ezt.Ideges vagyok miatta,már depresszió környékén vagyok. Gondoltam lassan teszt is kéne,de ha negatív és mégse jön meg,nem tudom mit csinálhatnék még. Anyának nem merek szólni,mert akkor megtudja az egész család,és félek,hogy úgy megharagudnának a barátomra,hogy többet nem jöhetne hozzánk.

18/L

2014. febr. 21. 23:33
 1/8 anonim válasza:

18 évesen anyukád nélkül is megtudod oldani.

vegyél tesztet, vagy menj nőgyógyászhoz.

2014. febr. 21. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
26%

EZ,nem vèdekezès amit leírtàl! Orgazmus elött is van elövàladèk,ami elèg a terhessèghez.Nem akarlak megbàntani,de iszonyu felelötlenek vagytok.Sexelni tudtok,de a vèdekezèsröl fogalmatok nincs.Ilyen esetek miatt van az a sok abortusz.Tudtad,hogy a lèlek màr a fogantatàs pillanatàban jelen van?

Mindenkèpp vegyèl tesztet.

2014. febr. 21. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Utolsó igazad van, de ez a lélek dolog elég durva volt.
2014. febr. 21. 23:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja,igen az kimaradt, hogy az óvszer rajta volt elejétől végéig,azt ellenőriztük vízzel.
2014. febr. 21. 23:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocs,az a lèlek dolog tènyleg durva volt!De nagyon le sem tudom irni milyen èrzès fogott el, sokan nem birjàk felfogni a tettük következmènyèt,ès èletekkel jàtszanak....

Volt gumi?Pont a leglènyegesrbb

2014. febr. 22. 00:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Bocs,az a lèlek dolog tènyleg durva volt!De nagyon le sem tudom irni milyen èrzès fogott el, sokan nem birjàk felfogni a tettük következmènyèt,ès èletekkel jàtszanak....

Volt gumi?Pont a leglènyegesebb rèszt hagytad ki? :) Akkor visszavonom ami irtam! :)

Akkor nem valószinü,hogy terhes vagy.De azèrt csinàlj tesztet.Ha mègis az lennèl,anyukàd lehet mèrges lenne elöször,de aztàn megèrtenè....

2014. febr. 22. 00:59
 7/8 anonim ***** válasza:
"utána még vízzel is ellenőriztük. " - mit gondoltatok mit ellenőrzött ?:)) még ha nem is írta le a gumi szót nekem egyértelmű volt :) ebben az esetben én kizártnak tartom a terhességet, de tesztet persze mindenképp csinálj, mert ha dokihoz kell menned mert nem jön meg, neki is ez lesz az első kérdése, hogy csináltál-e... késhet stressztől, fogyókúrától, sok mindentől... de jó lenne elmenned dokihoz hogy megnézzék minden rendben-e veled... mivel 18 éves vagy szülő nélkül is intézhetsz mindent... de a negatív teszted után (mert úgyis az lesz) simán elmondhatod anyukádnak... nincs mitől félned...
2014. febr. 22. 07:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg,de teszteltem és negatív lett. Még kettőt csinálok,aztán ha utána sincs semmi,orvoshoz fogok menni :s
2014. febr. 24. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!