Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap kellett volna megjonnie...

Tegnap kellett volna megjonnie, ma volt 2 csepp ver. Ezt mire vegyem?

Figyelt kérdés
Tudom teszt holnap reggel... de ma csak ma van. Volt mas igy?
2014. szept. 18. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Veheted arra, hogy holnap meg fog jönni.
2014. szept. 18. 22:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Oh...
2014. szept. 18. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is azt írták egy nagyon hasonló kérdésemre ,mint neked az 1. válaszoló. Hát nem jött be ,mert várandós lettem.Már itt alszik édesdeden az én 10 hónaposom kislányom!
2014. szept. 18. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Drukkolok,majd írd meg az eredményt
2014. szept. 19. 06:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszi, es persze az elsi valaszolonak is. Minden benne van a pakliban. Ma utban munkaba veszek 1 tesztet. Izgi.
2014. szept. 19. 07:55
 6/10 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Ezzel nem akartam senkit megbántani, csak a saját tapasztalatomat írtam le. Nekem így volt...2 napig kb 1-2 csepp vér volt..én is örültem, hogy "na ez tuti babás dolog", hiszen nem szokott késni, és sosem volt ilyenem. Aztán harmadik nap megjött. De reméljük, hogy nálad nem így lesz. Majd írd le az eredményt, kíváncsi vagyok :)
2014. szept. 19. 10:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is megjött amikor pirosas volt. Amikor inkább barnás volt akkor maradtamnterhes a fiammal.
2014. szept. 19. 10:52
 8/10 anonim ***** válasza:
ja, megint egyes vagyok. Nekem a mensi előtti két nap is barnás volt, nem piros, azért voltam benne szinte biztos. Aztán mégse úgy lett :(
2014. szept. 19. 11:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem haragudtam meg senkire, dehogy. Csinaltam ma 2 tesztet is, egyet reggel de nwm volt jo, a tesztcsik sem jott ki... semmi.

Aztan nemreg ebedszunetben es negativ lett. Viszont nem jott meg 3 napja. Ha meg nem jon meg, kesobb is csinalok tetsztet. En is szoritok magamnak :-)

szanalom, de meg sose kerultem ilyen kozel a tuzhoz...

2014. szept. 19. 12:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Ma este meg is jott, 3napot kesett... hm
2014. szept. 19. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!