Ki nem várja a napokban?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt :) :)2014. szept. 17. 18:42
32/39 anonim válasza:
Grat kérdező :) én a 32.napon vagyok ma tegnap óta csak barnázok görcs nélkül. Annyi volt feltűnő h száraz voltam pedig mensi előtt szokott lenni folyás. Úgy jön meg mindig h barna aztán rendes vér...most nem ez van..várok még aztán nem tudom..Most lenne majd a vérvétel mondtam is magamba h mára megjön és a 3.napon hétfőn mehetek is vérvételre de hát nem így lett..
34/39 anonim válasza:
nálam is ugyanez van :D szárazság :) már ilyenkor tisztaságit teszek be annyi van :) most nagyon kevés van reggelente :)
35/39 A kérdező kommentje:
Drukkolok nektek! Érdekes, nekem nem így volt. Mensi előtt mindig szárazság van, most meg sok vizes, aztán krémes folyásom volt. Furcsálltam is :) Most izgulok, h minden rendben legyen....ja a cici fájásom visszatért, de úgy, hogy mindjárt le is szakad....
Dokihoz majd csak 3 hét múlva megyek, biztos ami biztos
2014. szept. 20. 17:28
36/39 anonim válasza:
érdekes hogy pár tünet olyan mint mensi előtt de mikor már biztosra tudja az ember lánya hogy babás akor pár tünet pont az ellenkezője történik :) amíg meg nem tudjuk biztosra akor csak furcsájuk :) de sajnos annyi mindent produkálhatunk előtte hogy minden szokatlan lehet és jön a teljes bizonytalanság és a tünetek keresése :(
37/39 A kérdező kommentje:
31-es, mi lett?
2014. szept. 22. 05:52
38/39 anonim válasza:
negatív teszt és barnázok holnapra meg fog jönni :(
39/39 A kérdező kommentje:
sajnálom :(
2014. szept. 22. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!