Ez halvány pozitív vagy szellemcsík? Használta már valaki ilyen tesztet? (One Step)
Figyelt kérdés
Tudom korai még a teszt, szombatra nem várom a menstruációt.
Köszönöm a segítséget!
2014. szept. 17. 13:02
11/19 anonim válasza:
utolsó vagyok :) mindenkép megírom :) neked van valami tüneted? most nagyon fáradtnak érzem magam mintha beteg lennék
12/19 A kérdező kommentje:
A tüneteket nem figyelgetem mert felesleges, ezt már megtanultam. :)
Ami feltűnt, hogy napok óta 9 körül kb 5 perc leforgása alatt elalszom, illetve tegnap kezdett el fájni a mellem, ma már kőkeménynek érzem és még jobban fáj, meg mintha izomlázas lenne, furi...
2014. szept. 17. 17:47
13/19 anonim válasza:
de már tudod miért is vanak ezek :) én még kétségek között vagyok :S
14/19 A kérdező kommentje:
Én is aggódom még hidd el! Sajnos ez még nem jelent biztosat nekünk sem. Szurkolok hogy mindkettőnknek sikerüljön!
2014. szept. 17. 18:20
15/19 anonim válasza:
Ezek pozitivak!! Gratulálok!!!
16/19 anonim válasza:
Eleg halvany pozi..en azt mondom szombaton tesztelj ujra ha mar most ilyen biztos kimutatja majd!sok sikert!:))27hkm
17/19 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm!
2014. szept. 17. 21:57
19/19 A kérdező kommentje:
Sajnos csak kémiai terhesség volt. :(
2015. jan. 15. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!