Halvány pozitív, szellemcsík vagy csak képzelődöm?
Sziasztok! Még 4 napom van a mensimig, de türelmetlen voltam és teszteltem egyet reggel. Vannak tüneteim is,ezért reménykedtem, hogy mutat valamit. Mintha lenne a teszten valami, de lehet, hogy csak annyira szeretném, hogy odaképzelem. Szerintetek?
sajnalom, en ezen csak egy csikot latok. Vard meg, hogy kessen a mensi es akkor meg tesztelj egyet. A terhessegi tuneteket is be lehet kepzelni, ha valaki nagyon akarja a teherbeesest es nehezen jon ossze. Az elso terhessegi tunetek 4-5 heten belul jelentkeznek. nekem legalabb is igy volt. Nekem kesett 5 napot amikot pozit teszteltem, majd kb ugy az 5.heten jelentkezett az elso tunet az utolso menstruaciotol szamitva.
Drukkolok neked
Ez full negatív!
És te is tisztában vagy vele, hogy a teszt eleve korai volt, tehát nem kell meglepődni.
Majd ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelj. Előbb tök felesleges!
Köszönöm az eddigi válaszokat! Hétfőig már várok mindenképp az új teszttel.
Utolsó drukkolok neked! Mikor kellene megjönnie? Van valami babára utaló tüneted? Nekem a mellem lett nagyon érzékeny, az alhasamban fura érzésem van és nagyon fáradékony lettem és ingerlékeny. Mikor a kisfiammal lettem terhes, akkor is ugyanez volt, úgyhogy nagyon reménykedem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!