Őszintén! Ez most halvány pozitív, vagy ne is áltassam magam, mert szellemcsík?
Figyelt kérdés
Nem tudtam természetes fényben fotózni, így a vaku meghalványítja kicsit. Élőben nem kell forgatni, jól látható, ugyan halvány még a második csík.
Időn belül is látható volt, de a kép 2 órával a teszt elvégzése után készült. Több tesztet csináltam korábban, és időn belül sok teszten jött ki második halvány vonal, ami száradás után eltűnt...
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 24. 13:19
1/61 anonim válasza:
Én semmit sem látok csak egy csíkot.
2/61 anonim válasza:
Én látom, és ha ez így van, akkor élőben jobban látni. Szerintem babás vagy. Holnap reggel már erősebbnek kellene lennie! Drukkolok.
3/61 anonim válasza:
Nem akarlak biztatni, de az én babám pont ilyen volt 4 nappal a nemvárt előtt, második pisiből :)
4/61 anonim válasza:
Ja és 2 évet vártam az ilyen halvány tesztemre, szóval láttam már rengeteg száradási csíkot és ez nem az :)
5/61 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon halvány pozitív.
6/61 anonim válasza:
Én is látom a második csíkot :)
Mikor kéne megjönnie? Amúgy a 2. válaszoló jól írta, csinálj holnap reggel még egyet, az már biztos erősebb lesz!
Gratulálok :)
7/61 anonim válasza:
Én kinagyítva látok egy nagyon halvány csíkot. Mióta késik?
8/61 anonim válasza:
10/61 anonim válasza:
Én is halvány két csíkosnak látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!