Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Őszintén! Ez most halvány...

Őszintén! Ez most halvány pozitív, vagy ne is áltassam magam, mert szellemcsík?

Figyelt kérdés

Nem tudtam természetes fényben fotózni, így a vaku meghalványítja kicsit. Élőben nem kell forgatni, jól látható, ugyan halvány még a második csík.

Időn belül is látható volt, de a kép 2 órával a teszt elvégzése után készült. Több tesztet csináltam korábban, és időn belül sok teszten jött ki második halvány vonal, ami száradás után eltűnt...

[link]

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 24. 13:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
23%

Őszinte leszek: Ez nem nevezném (még) pozitívnak. Könyveld el negatív tesztnek és pár nap múlva tesztelj újra ha nem jön meg.

Nekem sajna volt már száradási csíkos tesztem, és nekem egyelőre a Tiéd is annak tűnik - mivel a csíknak nincs színe, legalábbis szerintem szürke. De nagyon drukkolok, hogy pár nap múlva rózsaszínesebb legyen az a csík!

2014. febr. 24. 13:30
 12/61 anonim ***** válasza:
Halvány pozitív, a legutolsó képen látom a legjobban. Drukkolok :)
2014. febr. 24. 13:31
 13/61 anonim ***** válasza:

Habár a 9-es kommentban található képek alapján.. mintha ott rózsaszínes lenne... nem?

Előző voltam

2014. febr. 24. 13:32
 14/61 A kérdező kommentje:

16.-án kellett volna megjönnie. 17-18-19-20 pecsételésem volt. Viszont pár napja émelygek, nincs étvágyam, kemény a hasam alja, illetve szurkálásokat érzek időnként. Amit még furcsának találtam, hogy a hőm nem esett le, ahogy ciklus elején szokott. 36,7-37,7 között mozog, többször is mérem, nem csak ébredéskor.

Vettem tesztet, remélem erősödik majd!

Köszönöm, hogy időt szántatok rám! :)

2014. febr. 24. 13:34
 15/61 anonim ***** válasza:
Pozitív halványan.mikor kellene nem megjönnie?
2014. febr. 24. 13:35
 16/61 anonim ***** válasza:
Én is látom a második csíkot! :)
2014. febr. 24. 13:37
 17/61 anonim ***** válasza:
Itt valami tuti nem ok. ha 16-á kellett volna megjönnie, akárhogy is számolom, már régen erősnek kellene lennie. Ez negatív.
2014. febr. 24. 13:39
 18/61 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam xepilt is, de azon sokkal halványabb volt, meg az xepileken tényleg sokszor láttam száradási csíkot, így azt negatívnak könyveltem el.
2014. febr. 24. 13:40
 19/61 A kérdező kommentje:
Akkor kellene erősnek lennie, ha középidőben fogan nem? Nem menstruáltam rendesen, ezért is fura az egész. Késői peteérés még lehetséges nem?
2014. febr. 24. 13:43
 20/61 anonim ***** válasza:

Azt hiszem a 6-os voltam. Azt tanácsolom, hogy keresd fel a nőgyógyászodat, hátha hormonpótlásra szorulsz! Amúgy nekem még mindig halvány rózsaszínnek tűnik a 2. csík :)

Majd írd meg,hogy mi volt a dokinál! Szorítok!

2014. febr. 24. 13:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!