Őszintén! Ez most halvány pozitív, vagy ne is áltassam magam, mert szellemcsík?
Nem tudtam természetes fényben fotózni, így a vaku meghalványítja kicsit. Élőben nem kell forgatni, jól látható, ugyan halvány még a második csík.
Időn belül is látható volt, de a kép 2 órával a teszt elvégzése után készült. Több tesztet csináltam korábban, és időn belül sok teszten jött ki második halvány vonal, ami száradás után eltűnt...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Őszinte leszek: Ez nem nevezném (még) pozitívnak. Könyveld el negatív tesztnek és pár nap múlva tesztelj újra ha nem jön meg.
Nekem sajna volt már száradási csíkos tesztem, és nekem egyelőre a Tiéd is annak tűnik - mivel a csíknak nincs színe, legalábbis szerintem szürke. De nagyon drukkolok, hogy pár nap múlva rózsaszínesebb legyen az a csík!
Habár a 9-es kommentban található képek alapján.. mintha ott rózsaszínes lenne... nem?
Előző voltam
16.-án kellett volna megjönnie. 17-18-19-20 pecsételésem volt. Viszont pár napja émelygek, nincs étvágyam, kemény a hasam alja, illetve szurkálásokat érzek időnként. Amit még furcsának találtam, hogy a hőm nem esett le, ahogy ciklus elején szokott. 36,7-37,7 között mozog, többször is mérem, nem csak ébredéskor.
Vettem tesztet, remélem erősödik majd!
Köszönöm, hogy időt szántatok rám! :)
Azt hiszem a 6-os voltam. Azt tanácsolom, hogy keresd fel a nőgyógyászodat, hátha hormonpótlásra szorulsz! Amúgy nekem még mindig halvány rózsaszínnek tűnik a 2. csík :)
Majd írd meg,hogy mi volt a dokinál! Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!