Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek ezt a képet?...

Nini24 kérdése:

Megnéznétek ezt a képet? Hihetek egy délutáni tesztnek? Fél perc múlva lett ilyen, de olyan halvány a 2. csík!

Figyelt kérdés

[link]

Egyszer már volt ilyen, akkor sajnos megjött 2 nap múlva, de akkor 15 perc után lett csak halvány csík! Mennyire hihetem, hogy beköltözött a várvavárt manóm? :) 1 éve kűzdünk érte... Most nem tudom hanyadik napon vagyok, (pár nap lehet nem vártig, vagy 1-2, nem volt egyértelmű a pém hőmérőzés alapján) de annyira pattanásos lettem, mint kamaszkoromban, és rettenetesen fáj a cicim, pár napja émelygek, szúrkál a hasam alja! Annyira bízom, hogy most velünk marad...

2010. jan. 19. 19:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:

Szia!

Nics baj! Nem volt több 2 hétig netünk, meg sokat melózok, úgyhogy idő se, hogy valaki másnál netezzek.

Nagyon aranyos a Babótok. Jó a kép. Én majd később rakom fel a miénket, mert nincsen itthon. Nálunk is minden rendben. Még a lemaradását is behozta. Nagyokat rugdosott UH közben. Nagyon nem csíphette a macerálást. :) Furi volt a multkori kis verébhez képest egy igazi kis babót látni, akinek megvan mindene. Majd teszek fel egyeszer képet. Meg írok ha van valami. 16. hét körül megyünk a genetikai UH-ra, ahol remélem minden rendben lesz, és ott is megpróbálok képet kérni. Bár reménykedem, hogy ott már felvételt is lehet kapni DVDre az egész UH-ról. Már nagyon várom. És nincs is olyan messze. Csak győzzem kivárni. :) A melóhelyemen felmondtam, úgyhogy szerdán dolgozok utoljára. Aztán gőzerővel házfelujjítás meg tanulás. Én is már le akarom tudni a sulit, mert nem ártana már az a diploma a jobb munkahelyekért. Jó tanulgatást!

Vigyázz magatokra!

2010. márc. 29. 09:32
 62/67 A kérdező kommentje:

Szia!

Na, megnyugodtam! :) Örülök akkor hogy megvagytok!:) Igen, én is azért akarom a diplomát már nagyon, mert unom a szar munkákat miközben 1 papír választ el a magyar tanárságtól... :( A szakdolim már majdnem kész, alig várom, hogy bekötve, engedélyezve leadjam, és legalább beinduljon a gépezet! :) Sajnálom, hogy felmondtál, így mi lesz a Gyeddel? Bár jobb a pihi mindkettőtöknek! :) Én is érzem, hogy nem bírnék már napi 10 órát állni... Voltam kombinált teszten, képzeld 2 nap alatt negjött az eredmény, és kevesebb mint 1:50 000-hez az esély a Down- meg az Edwards-kórra. Kicsit megnyugodtam. Én 17 hetesen megyek újra genetikai Uh-ra, de előtte még jövőhéten megyünk 4D-re! :) Úgy várom! :) Pocid van már? Az enyém alaposan kikerekedett:) Úgy tetszik! :) Ja, jut eszembe, mikor fogsz szülni? Mit mondanak? Ja, és hol? Egyelőre ennyi, ami eszembe jut! Ha gondolod, emilben is levelezhetünk! :) tuba.nikoletta@gmail.com, vagy iwiw. :)

Puszi!

2010. márc. 29. 17:03
 63/67 A kérdező kommentje:
ja, már csak annyi, hogy nektek megmutatta magát ott lent? :):):) Nekünk nem! Illetve a doki nem is firtatta, azt mondta, ez most nem lényeg! :( Na jó, tényleg nem lényeg, csak úgy izgat! :)
2010. márc. 29. 17:05
 64/67 A kérdező kommentje:
Teljesen eltűntél, hogy vagy?
2010. máj. 5. 14:31
 65/67 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ittvagyok, megvagyunk. Bár nem a legjobban. Már kétszer befektettek a kórházba is, mert komoly méhkeményedéseim voltak meg a külső méhszájam kinyilt, de most beállították gyógyszerekkel, és csak kontrolra kell visszajárnom. Bár szigorú ágynyugalmon is vagyok sajna, ami egy kicsit nehéz, de megéri.Azóta aránylag minden rendben.

Valószínűleg kislány, de nem tuti, csak annyiból gondolják, hogy nem lifegett, a lányságát nem mutatta meg. Pedig a vizsgálatok miatt többször is voltunk UH. Nagyon titkolózik, viszont nagyon sokat mocorog. Szerncsére. Nagyon aktív, szinte nem is alszik, bár állítólag álmukban is mozognak sokat.Már 3,5 hete érzem a rugdosásait, és egyre erősebben. Méreteivel minden ok. 19+6 hetesen 300g-ot nyomott. (tegnap előtt) A pocakja jó nagy. Sajna képet nem kaptam. De 25. héten megyünk 4Dre. Már alig várom.

Veletek minden ok? Mocorgás? Gondolom már te is érzed. Suli? Én sajna nem is dolgozhatok. Csak is ágyban fekvés. :(

Vigyázz magatokra!

Pusza

2010. máj. 13. 14:49
 66/67 A kérdező kommentje:

Na szia! :)

Nagyon sajnálom, hogy ennyi baj ért titeket, de annak örülök, hogy így most minden rendben! :) Úgy néz ki, mi is kislányt várunk, bár ő is takargatja, jövőhéten megyek dokihoz, hátha most már látjuk jobban :) Köszi, mi jól vagyunk, mocorgunk sokat! Bár ma kevesebbet érzem, de sztem az idő őket is befolyásolja! Sulimban még 1 vizsgám van, ami durva, aztán jöhet a védés, államvizsga! Bár már túl lennék rajta! :( Mi sztem a 26. hét körül megyünk 4D-re, egyszer már voltunk a 15.héteen, nagyon jó volt! :))) Ha tehetném, egész nap őt nézegetném! :) A pocim kerekedik szépen, estére már hatalmas :D Már mindenki észreveszi :) Vettetek már neki valamit? Én most a babakocsikat nézem serényen, meg is van a szívem csücske, egy türkizkék járgány :) Azt levelezem a pasival bőszen, hogy hogy lehetne megnézni, mert csak ők forgalmazzák, ők meg BAZ megyében vannak! :( Kicsit messze van Pesttől! :( Olyan rossz így tartani a kapcsolatot, ha van kedved, vegyél fel iwiwen, és így is beszélgethetünk :)

Puszi, Tuba Niki

2010. máj. 13. 16:32
 67/67 A kérdező kommentje:
Ja, és vigyázz te is nagyon magatokra! :) Puszi!
2010. máj. 13. 16:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!