Megnéznétek ezt a képet? Hihetek egy délutáni tesztnek? Fél perc múlva lett ilyen, de olyan halvány a 2. csík!
Egyszer már volt ilyen, akkor sajnos megjött 2 nap múlva, de akkor 15 perc után lett csak halvány csík! Mennyire hihetem, hogy beköltözött a várvavárt manóm? :) 1 éve kűzdünk érte... Most nem tudom hanyadik napon vagyok, (pár nap lehet nem vártig, vagy 1-2, nem volt egyértelmű a pém hőmérőzés alapján) de annyira pattanásos lettem, mint kamaszkoromban, és rettenetesen fáj a cicim, pár napja émelygek, szúrkál a hasam alja! Annyira bízom, hogy most velünk marad...
Szia ANi!
Mizujs? Voltál dokinál? Én jöv hétfőn megyek, akkor leszek 7 hetes. Remélem, már lesz szívhang! Várom a fejleményeket! :)
Szia!
Ma voltam! 16mm petezsák :) Kéthét múlva újabb UH. A lényeg, hogy méhen belüli.
Szia Ani!
Ma voltam a magándokimnál, és láttam a picikémet! :) 9mm-es embrió :), és csak úgy zakatolt a szivecskéje! :)
Szia!
Gratulálok!
Én majd pénteken megyek dokihoz. Multkor még babót nem látott, úgyhogy most azért izgulok, hogy ott legyen.
Szia!
Tegnap nem bírtam tovább, és elmentünk dokihoz. Most is csak a petezsákot látták, embriót nem. Este meg elmentünk egy magándokihoz, és végül megtaláltam. Nagyon pici, csak 3-4mm, de ver a szive is. Kicsit aggasztó, hogy ilyen pici, de szerintem minden rendben lesz! Szerdán vagy csütörtökön megyek megint a sima rendelésre, remélem addigra Ők is megtalálják. Ott elvileg kiderül mostmár, hogy mi a helyzet. Ti mikor mentek legközelebb?
Ja, sajnos nekem már most beindúlt a hízásom. + 1,5 kg. Nem lesz ez így jó :) Bár /pillanat ez érdekel a legkevésbé. Nagy seggel ís ugyan úgy fogok az én kis csöppségemnek örülni :)
Szia! Teganap voltunk megint UH-on. Minden rendben van. Még csak 9mm, de a doki szerint ez nem gond. Legközelebbi UH 4 hét múlva. Már alig várom. :)
Vigyázzatok magatokra, és írj, ha van fejlemény, bár gondolom neked is kb 3-4 hét múlva lesz a következő vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!