Megnéznétek ezt a képet? Hihetek egy délutáni tesztnek? Fél perc múlva lett ilyen, de olyan halvány a 2. csík!
Egyszer már volt ilyen, akkor sajnos megjött 2 nap múlva, de akkor 15 perc után lett csak halvány csík! Mennyire hihetem, hogy beköltözött a várvavárt manóm? :) 1 éve kűzdünk érte... Most nem tudom hanyadik napon vagyok, (pár nap lehet nem vártig, vagy 1-2, nem volt egyértelmű a pém hőmérőzés alapján) de annyira pattanásos lettem, mint kamaszkoromban, és rettenetesen fáj a cicim, pár napja émelygek, szúrkál a hasam alja! Annyira bízom, hogy most velünk marad...
Szia!
Na mondtam én, hogy minden rendben! :) Én kedden megyek, mint mondtam, de utána gondolom nekem is már csak pár hét múlva kell újra Remélem most is minden rendben lesz, már nagyon várom :) Vigyázz magatokra, majd jelentkezem kedden! Puszi!
SZia Ani!
Ma voltunk babakukkon! :) 22 mmes, és már igencsak babaformája van! :) Legközelebb a 12.heti Uhra kell mennem! :) Ti hogy vagytok? Rosszullétek? Nekem elmúlóban hála istennek, végre tudok enni is:) Bár nem volt baj, ledobtam 2 kgot, így azt is visszahízhatom! Neked mondta a dokid a védőnőt? Voltál már? Nekem se kiskönyvet nem adott még, se védőnőhöz nem küldött. Ez normális? Puszi, vigyázz magatokra! :)
Szió!
Gratulálok. Már én is nagyon várom a 12. hetit. A védőnő ad kiskönyvet, nem a doki. Menj el a védőnőhöz, és ő majd elmond mindent. Ahova régen jártam, ott mindig volt doki is, meg a vérvizsgálatok nagy részét is ott csinálták meg. De ez Kaposvár. Máshol nem tudom, hogy megy. Majd a védőnéni elmondja. Én se voltam még. Megpróbálok visszajárni megint Kaposvárra, mert ott minden egyben van, meg jó fej a védőnéni. Nekem is mindig szúrt, meg nyilalt, meg egyéb furi érzés volt a méhemnél meg a hüvelyemnél. Még azt is hittem, hogy valami fertőzés, de nem. Ez velejárója. Persze nem mindenkinek. Egyszerűen az izmok igazodnak, hozzászoknak a változásokhoz. :) Ne aggódj :) Vigyázz magatokra. Majd írok, ha túlvagyok valami vizsgálaton. Sok lesz. Nekem az elején elegem is volt belőle, aztán rászoktam. Megtetszett, hogy mindig megnézték a szívverését :)
Pusza!
Szia!
9+5 hetesen elmentünk UH-ra, mert aggódtam a kicsi méretei miatt, de minden rendben van! 25mm :) Kezdi behozni a lemaradást. Még semmilyen vizsgálaton nem voltam, majd a jövőhéten, még védőnőm sincs. Megpróbálom bekunyerbálni magam az előzőhöz, mert az itteni nem kell, túl pletyis itt mindenki. Csak az a bibi, hogy most kaptam állást, 3 hónap próbaidővel (szalagmunka minimálbérért) és nem kapok az elején szabit, így nehéz lesz megoldani. Na és 22 hetesig el is kell titkolni a babót, ami nem lesz könnyű a lengeöltözetű nyári napokon. Főleg, hogy a második terhességnél állítólag hamarabb meglátszik a pocak. Majd azt mondom, hogy sokat eszek :) Meg hogy az ülő munka miatt hízok. Sajna csak négy hónapra vettek fel, de legalább az uccsóba elmehetek bármikor táppénzre. Bár nem szeretnék, sőt én dolgoznék végig, de pocakosan biztos nem hosszabítják meg a szerződést :( Akármilyen törvényeket is csinálnak a kismamák védelmére, azt mindig meg tudják kerülni, kicsit dühítő, hogy a babavárás miatt nem tudnak valakire egész emberként nézni. Te dolgozol, és mit, meddig?
Vigyázz magatokra!
ha lesz majd 12 heti UH kép, akkor töltsd légyszi fel. Énis ilyekszem majd:)
Pusza
Szia!
Örülök, hogy jól alakultok :) Én már nem dolgozom, táppénzre jöttem márc 1-től, mert állómunkát végzek kereskedelemben, napi 8-10 órát, és baromi stresszes, ja és nem is szeretem! :) Így táppénz lett :) De nem is baj, mert júniusban államvizsgázok, most kell írnom a szakdogámat, tehát el fogom foglalni magam! :) Én kedden megyek védőnénihez, állítólag nagyon aranyos! Utána márc 17én megyek a 12. hetire, rajta leszek a képküldésen! Már alig várom, hogy újra lássam babókát! :) Sok puszi nektek! :)
Ebben a helyzetben neked mindenféleképp jól jött a babó! Suli, meló... Én decemberre teszem az államvizsgát, mert még nem érzem elég erősnek lelkileg magam, de ha meglesz a babókánk, akkor már nem lesz előttem akadály :) Na meg előtte van még egy vizsga, meg 6 órát le kell tanítanom a szakközépben, és hát arra nagyon fel kell készülni mint tudásilag, mint idegileg (főleg idegileg, mert nem szeretem a kamaszodó bepofázó kölyköket, de hát a plussz diplomáért) :) Nagy pocakomnak köszönhetően meg biztos nem kell tartanom a kamasz kisfiúk "nagyfiús" beszólásaiktól :) Persze nehezítheti is a helyzetemet akár a szitu, de ez már nem nagyon izgat. Tovább biztosan nem halasztom. Ígyis még nyelvvizsgát is kell szereznem, és még egy kukkot se tudok. Azt meg majd a peluskupac tetején megtanulom. Csak nehogy a babóm lekörözzön majd a nyelvtanulásba. :)
Szerencsére itt nem kell időpontot kérni az UH-ra. Úgyhogy amikor megyek, akkor csinálják is, max a sorra kell várni.
Olyan furcsa belegondolni, hogy pár hét, és már a kis rugdosásait is érezhetem, majd utána megint jön a küzdelem, hogy melyik oldalamon aludjak. Szinte türelmetlen vagyok kivárni a végefelét. Bár ez a Kislányomnál is így volt. Minden nap nézegettem a neten a pocakfotókat, utána meg rohantam a tükörhöz, majd mindig csalódtam, hogy milyen pici a poci :)
Pusza
Szia!
Megvolt tegnap a 12. heti Uh:) Minden rendben, tarkóredő 1mm, mindene megvan, nyüzsgött, úszkált, integetett:) Akkora élmény volt... :D Anyukám jött velem, mert a párom dolgozott, de ő is mondta, hogy még az öcsémnél se emlékszik (4 éves), hogy ennyire jól látszódott volna a babucika! :) Szóval megnyugodtam egy kicsit, hétfőn megyek kombinált-tesztre, az még jobban megnyugtat, aztán írom a szakdolit! :) Eddig még figyelni se tudtam rá, mert folyton azt vártam, mikor láthatom már a picikénket :D De ez olyan jó volt, hogy el sem hiszem! :D A képen még ügyködök, de ma mindenképp felteszem :)
Puszi!
Aniiii!
Ugye nincs baj? Nem jelentkezel! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!