Mit gondoltok erről a esztről?
Figyelt kérdés
Élőbben jobban látszik! 5percen belül kijött a második csík! Facelle teszt!
2014. szept. 16. 18:20
11/23 anonim válasza:
Szerintem is halvány pozitív. Majd írj ha újra teszteltél. Szorítok!
12/23 A kérdező kommentje:
2014. szept. 17. 10:48
13/23 A kérdező kommentje:
2014. szept. 17. 11:12
14/23 anonim válasza:
Nagyon gratulálok!!!!!!Ott a csíkod:) Én az elözőeken is láttam:)
15/23 anonim válasza:
Ne haragudj,de ez cseppet sem erősebb, mint a tegnapi. Én nem is látok rajta semmit. :( Amikor terhes lettem, majdnem ugyanolyan erősségű volt a tesztcsík, mint a kontrollcsík, nem kellett szemet mereszteni. Nem érdemes naponta tesztelni, kétnaponta duplázódik amúgy a HCG. Holnapután tesztelj, ha akkor is ilyen, valószínűleg nem vagy terhes. Ha meg terhes vagy, akkor már egyértelmű lesz. :)
16/23 anonim válasza:
Ráadásul én a képen nem is látom, hogy színes lenne a tesztcsík. Lehet, hogy élőben az, de a kép nem adja vissza, így azt mondom, simán lehet száradási csík is.
17/23 anonim válasza:
Én is látom, a tegnapin és a main is:) Kedves utolsó,valszinüleg Te később teszteltél. Ez nem jelenti azt,hogy Ő nem terhes:)
18/23 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de ez nem pozitív legalább is egyenlőre biztos, hogy nem! Az egyértelműen a Kontrollcsík helye amit te látsz! Hibába vetted ketté a tesztet! Tesztelj 4-5 nap múlva!
19/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó a controlcsík egyértelműen ott van!Nézd meg rendesen a képet és utána írj!Szét meg csak azért szedtem mert a burkolat ármékolt és nem tudtam fotózni! A vonal élőbben látszik nem kell forgatni!Szine rózsaszín!
2014. szept. 17. 13:41
20/23 anonim válasza:
Ne aggódj kérdező,ha ennyien látjuk akkor csak ott van:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!